Počele pripreme Radnika

19.01.2024. - Sport

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine počeli su pripreme za nastavak sezone u M:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Responsive image

Veliboru Đuriću šefu stručnog štaba na prvoj prozivci odazvala su se 24 igrača.

“Što se tiče plana, u Bijeljini ćemo trenirati tri sedmice, i prva utakmica će nam biti protiv OFK Beograda, 27. januara, u Bijeljini. Za 3. februar je zakazana utakmica sa Loznicom, nakon čega 8. februara slijedi odlazak na desetodnevne pripreme u Metković. U Hrvatskoj imamo zakazane tri utakmice protiv NK Lučko, HNK Kruševo i u povratku je planirana utakmica sa NK Čelik. Generalka je planirana za 24. februar, s tim da još uvijek tražimo protivnika” rekao je Velibor Đurić.

Za sada su tim iz Bijeljine pojačali Dejan Živković, Nebojša Gavrić, Staša Baštić i Luka Cucin, a klub su zvanično napustili Milan Lalić, Jovan Kačarević i Pavle Maletić.

“Naše ambicije, naši ciljevi su nepromijenjeni u odnosu na početak sezone, a to su najviši mogući. Znamo da će biti teško, da će biti izuzetno zahtevno, jer svako želi da igra protiv Radnika i da da svoj maksimum, ali na nama je da jednim dobrim odnosom i radom, kako na treningu, tako i van njega, opravdamo poziciju na kojoj se nalazimo i vjerujem da će tako biti i na kraju sezone”, istakao je Đurić.

Na prvom treningu su se pojavili sljedeći igrača: Nikola Lakić, Dalibor Mitrović, Dražen Krajišnik, Aleksandar Vasić, Luka Cucin, Marko Despotović, Andrija Janjić, Stefan Josipović, Nebojša Gavrić, Marko Perišić, Savo Veljkić, Mihajlo Amidžić, Dragan Matković, Stefan Santrač, Ognjen Ristanović, Dejan Živković, Slaven Stjepanović, Nathan Krepaldi da Kruz, Aleksandar Maksimović, Milorad Albijanić, Sampson Boampong Virekoh, Nemanja Marić, Uglješa Stevanović, Dragan Došlo.

Staša Baštić će, opravdano, propustiti prvih par dana priprema, zbog hirurške intervencije na zubu.

Izvor: Nezavisne