Amerikanci gledaju fudbal, jedan se uhvatio flaše! (FOTO)

03.11.2022. - Sport

Dvojica sjajnih američkih igrača sa tribina posmatraju meč u Ligi Evrope, a jedan detalj je posebno privukao pažnju.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Monaka u šestom kolu grupne faze Lige Evrope, a na tribinama su i košarkaši domaćeg tima. Meč dva crveno-bijela tima prate nekadašnji bek Zvezde Džordan Lojd i jedan od najboljih igrača u Evroligi Majk Džejms. Upravo je on na tribinama stadiona “Luj Drugi” uhvaćen sa flašom piva u ruci.

Američke košarkaše kamera je snimila u 14. minutu susreta Monaka i Crvene zvezde, a tom prilikom se moglo vidjeti da Džejms drži zelenu staklenu flašu u lijevoj ruci. Desnom je držao mobilni telefon i listao po ekranu, a reditelj ovog prenosa prebacio je kadar na utakmicu u trenucima kada je bek Monaka podigao bocu kako bi uzeo gutljaj.

Fotografija koja je nastala tom prilikom ubrzo je postala hit na društvenim mrežama! Majk Džejms će sutra uveče biti na terenu hale koja se nalazi u sklopu stadiona “Luj Drugi”, a njegov protivnik biće košarkaši Crvene zvezde. Kao što vam je vjerovatno poznato, fudbaleri i košarkaši beogradskog tima zajedno su otputovali avionom na ovo gostovanje, a Nemanja Nedović je istakao da bi želio da prisustvuje meč fudbalske sekcije svog voljenog tima.

Izvor:Mondo/Foto: ARENA SPORT/ PRINTSCREEN