Nastavljena tradicija golgetera

28.09.2022. - Sport

Fotografije Aleksandra Mitrovića kako jede picu nakon utakmice postale su hit na internetu prethodnih godina.

Reprezentacija Srbije pružila je fantastičnu partiju u Oslu i na posljednjem meču za ovo izdanje Lige nacija savladala je Norvešku – 2:0! Strijelac drugog gola bio je Aleksandar Mitrović, koji sada ima 50 pogodaka na svom kontu u dresu nacionalnog tima, a to je Mitar znao da proslavi na njemu svojstven način.

Poznato je da Aleksandar Mitrović voli da pojede picu nakon teških mečeva, a tu tradiciju unio je u svlačionice Fulama i reprezentacije Srbije. Kultne su njegove fotografije na kojima jede u svlačionici, tek nekoliko minuta nakon što je završio borbu protiv defanzivaca rivala. Takav je slučaj bio i sinoć.

Omiljeni igrač većine navijača srpskog tima opustio se nakon ogromnog trijumfa uz jelo koje najviše voli, a oni koji žele da pecnu Norvežane mogli bi da zaključe da je prvo “pojeo” njih na terenu. I stvarno, Srbija je bila toliko dominantna na meču u Oslu da se pobjeda tokom većeg dijela susreta uopšte nije dovodila u pitanje, a kruna toga bio je pogodak Mitrovića.

Nakon što je Dušan Vlahović doneo prednost u finišu prvog dijela meča, Mitrović je samo potvrdio pobjedu nad najvećim rivalom u našoj grupi. Nakon što je on sjajno iskoristio asistenciju Ivana Ilića koji se odlično ubacio u napad, postalo je jasno da će Srbija ovo takmičenje završiti na prvoj poziciji i preseliti se u A diviziju. Pogledajte kako se rekorder kojem u leđa gledaju Mesi i Ronaldo počastio zbog toga:

Izvor:Mondo