Navijač Boke juniors prešao 5.000 kilometara zbog finala Kopa Libertadoresa

02.11.2023. - Sport

Da je za neke ljude opijenost klupskim bojama, u ovom slučaju plavom i žutom, iznad svega, pokazao je jedan Argentinac koji je na nevjerovatan način stigao od Buenos Ajresa do Rija.

54.jpeg

Povod je finale Kopa Libertardores u kom se u subotu (21 sat) sastavu Boka juniors i Fluminense i zbog toga nekoliko dana pred meč na Marakani, Argentinci pristižu u Rio. Među brojim fanaticima šestostrukog osvajača trofeja izdvojio se Emanuel Melada, čovek koji je u Rio iz predgrađa Buenos Ajresa stigao stopom, bez ikakvih problema.

On je na djelu pokazao da ništa ne može da ga spriječi u namjeri da bodri voljeni klub, pa čak ni udaljenost od oko pet hiljada kilometara, koliko je prešao uz pomoć ljudi koji su mu se našli na putu.

Argentinci su oslikali ponovo sa koliko strasti prate fudbal i Boka će imati značajnu podršku u brazilskom gradu, gdje bi mogla da stigne do sedmog trofeja. Sa druge strane, Fluminense nema nijedan, a jedino finale do ovog je odigrao 2008. godine, kada je poslije penala poražen od kolumbijskog LDU Kita poslije penala.

Izvor: Srpska info