Grobari “zapalili” put, pogledajte doček u Laktašima

11.02.2024. - Sport

Pogledajte kako su igrači partizana dočekani u Laktašima

Responsive image

U najavi meča Željko Obradović traži jednu, važnu stvar – poštovanje. On zahtijeva da njegov tim pokaže poštovanje prema sebi, prema protivniku, prema navijačima.

“Čeka nas duel protiv Igokee u kojem na terenu prije svega moramo da pokažemo poštovanje u svakom mogućem smislu. Da pokažemo poštovanje prema sebi tako što ćemo zadržati nivo agresivnosti i koncentracije na maksimalnom nivou tokom čitave utakmice. Zatim poštovanje prema protivniku koji to svojim kvalitetom i te kako zaslužuje. I na kraju, poštovanje prema našim navijačima koji će sutra doći na utakmicu i koji čine da se u Banjaluci i Laktašima osjećamo fenomenalno”, rekao je Željko Obradović.

Centar crno-bijelih Balša Koprivica je izjavio:

“Pred nama je utakmica u kojoj kako znamo i umijemo moramo dati sve od sebe da prekinemo seriju poraza. Igokea je iskusna ekipa koja nas je pobijedila u Beogradu i sigurno je da će iskoristiti svaku priliku da to uradi i sutra. Naša obaveza je da im to ne dozvolimo.”

Pogledajte kako su košarkaši Partizana dočekani pred meč protiv tima koji ih je savladao u Štark areni u prvom dijelu sezone:

Izvor: Mondo