Goran Ivković iz Bijeljine imenovan za Selektora ženske seniorske U21 reprezentacije BiH

06.02.2024. - Sport

Na sjednici Upravnog Odbora karate saveza Bosne i Hercegovine održanoj protekle sedmice u Sarajevu trener karate kluba “UNSU” iz Bijeljine Goran Ivković imenovan je za Selektora ženske seniorske U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Responsive image

Ivković je na pomenuto mjesto imenovan na prijedlog Upravnog Odbora Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (BMSiP) i karate saveza Republike Srpske, a radi kao trener je u karate klubu “UNSU” iz Bijeljine. 

“Ne mogu reći da nisam imao za cilj da jednog dana dobijem ovakvu priliku jer ista predstavlja krunu trenerskog rada, a pored toga predstavlja i veliki izazov. Počastvovan sam zaista, privilegovan i zahvalan članovima UO KSBiH na ukazanom povjerenju i imenovanju. Zahvalnost takođe dugujem članovima Upravnih Odbora karate saveza BMSiP i Republike Srpske jer su me predložili i podržali.

Ovo imenovanje smatram krunom mog dosadašnjeg trenerskog rada i bit će mi čast i privilegija predvoditi žensku Reprezentaciju jednog od najtrofejnijih sportskih saveza u zemlji. Naravno da će biti i velika obaveza da dam svoj maksimum i opravdam povjerenje koje mi je ukazano”, istakao je Ivković.

Bijeljina.com