Traži mladog navijača koji ga je oduševio

03.11.2023. - Sport

Pokazao je košarkaš Zvezde veliko srce.

21.jpeg

Poslije meča, Jago je u razgovoru sa novinarima govorio o tom hicu. “To je šut koji inače treniram. Pogodio sam, vjerovao i iskoristio taj trenutak”, rekao je Brazilac na engleskom jeziku koji mu još ne ide glatko.

On se u toku večeri oglasio na društvenim mrežama i objavio snimak na kojem traži mladog navijača Zvezde, koji sa velikom strašću, radošću i tugom prati Zvezdine utakmice, jer “ima nešto da mu da”. Taj gest oduševio je navijače:

Jago širi dobro, igra dobro i priznaje da uživa.

“Ovaj tim ima mnogo talenta, blagosloven sam što sam tu, gledao sam Tea cijelog života, Šabaza, sve, a sada igramo zajedno. Borio sam se za ovo, vjerujem u sebe i kad god izađem na terenu hoću da uživam u igri, bez obzira na to da li ću postići 20 poena ili nula poena”

Neizbježan je bio i razgovor o budućem košarkašu Partizana Brunu Kaboklu, Jagovom zemljaku iz Brazila.

“Igrali smo zajedno i prošle godine u Nemačkoj i na Mundobasketu. U Zvezdi sam i meni je tu perfektno, ali sam srećan zbog njega, jer mu je potrebna ta šansa i prilika da iskorači. Čekam ga u Beogradu”, dodao je Brazilac.

Jago je u pobjedi protiv Bajerna definitivno ušao u srca navijača i teško će ga biti istjerati odatle, kao i iz Zvezdine rotacije.

Izvor: Mondo