Banjaluka je grad šampiona

26.11.2023. - Sport

Iz Fudbalskog kluba Borac pohvalili su se zanimljivom objavom koja potvrđuje da nisu samo banjalučki fudbaleri ti koji ove godine bilježe sportske uspjehe.

sport

“Borčeva sportska porodica ove sezona ima čime da se pohvali. Naši fudbaleri, rukometaši i rukometašice na prvom su mjestu svojih premijerligaških trka i na dobrom putu da se domognu trofeja“, navodi se u uvodu objave Fudbalskog kluba Borac. 

Dodaju da je put dug, ali i ističu da grad na Vrbasu ima čime da se ponosi.

“Put je dug i čeka nas još mnoštvo izazova, ali Banjaluka može da bude ponosna na dosadašnje rezultate i da se nada slavljima za koji mjesec. Tu su i naši košarkaši, odbojkaši, atletičari, plivači, vaterpolisti i svi oni koji ponosno brane boje Borčeve porodice i Banjaluke. Tu su i naši bokseri Slavije koji uskoro kreću na svoj put ka novim pobjedama, tu su i naši kajakaši Vrbasa koji bruse formu za nove medalje“, dodaju iz Borca.

Naglašavaju da su svi na istom putu.

“Svi smo na istom cilju, da iznova pokažemo da je Borac sportski velikan ovih prostora i svima nam je želja ista – da vas, naše vjerne navijače, učinimo srećnim i ponosnim. Banjaluko, od tebe tražimo samo jedno. Da nam budeš vjetar u leđa, da tvoj huk sa tribina bude naša snaga. Mi znamo svoj cilj. Svi do jednog u našoj Borčevoj porodici. Zato budi uz nas, da zajedno slavimo, da se Borac i Banjaluka diče novim trofejima. Ovo je šampionski grad, ovo je uspjeh svih nas“, poručuju iz Borca.

Izvor: Nezavisne / Autor: Vedran Radenović