Rukometaši Leotara nastavljaju evropsku odiseju

24.11.2023. - Sport

Nekadašnji rukometni prvak Češke i dugogodišnji učesnik Lige šampiona ekipa Karvine stiže u Trebinje. Odlična prilika za Leotar da odmjeri snage sa još jednim snažnim evropskim timom u utakmici trećeg kola ЕHF Еvropskog kupa. Protivnik jeste jak ali Trebinjci ne strahuju.

sport

Atmosfera je izuzetno dobra među nama igračima i svih nas u klubu. Apsolutnotu nema problema. Nema nikakvog straha ima ponosa i neke pozitivne treme pred ovako veliki meč ali apsolutno da smo spremni”, rekao je Radovan Uljarević, igrač trebinjskog kluba.

Sreća, zadovoljstvo i ponos ta osjećanja preovladavju u ekipi Leotara. Iako su Česi favorit kažu nema predaje. Trebinjski klub nastavlja da ispisuje najsvjetlije stranica u svojoj istoriji.

“Toliko imamo respekta prema njima ali imamo i prema nama, našem radu i trudu i svemu onome što radimo godinama kao klub i kao ekipa. Ono što tražim od stvojih igrača jeste da izađemo hrabro na teren da se borimo da budemo strpljivi i pametni u napadu i u odbrani i to treba da nas krasi čitavu sezonu, naša borbenost i igra”, poručio je trener Dragiša Koraćević. Rukometaši traže i pomoć publike. Pozivaju ih da sutra veče u 19h budu u trebinjskoj dvorani i budu igrač više.

“Da napravimo sjajnu atmosferu da naprvimo jedan rukometni sportski spektakl u Trebiu i Hercegovini. Mi ćemo dati sve od sebe da na kraju utakmice publika kao i poslije prvog meča izađe zadovoljna i srećna”, kaže Koraćević. Trebinjski rukometaši igraju i Premijer ligu BiH. Na tabeli su trenutno peti.

Izvor: ATV