Otkazana utakmica protiv “Zvijezde 09”

21.07.2022. - Sport
Nakon što su Bijeljinci otkazali utakmicu protiv federalnog prvoligaša Sim Bau, iz Radnika smo saznali da planirana utakmica protiv Zvijezde 09 koja je planirana za subotu neće biti odigrana.

Igrači koji su stigli na probu u redove ”Plavih” polako pakuju kofere i odlaze iz kluba usljed neizmirenih klupskih obaveza stanarine, plate itd.

” Na našu žalost morali smo da otkažemo i ovu utakmicu jer nismo u stanju da izvedemo na teren igrački kadar koji je odigrao utakmicu protiv Borca iz Šamca. Svakim danom neko od igrača ode, tako da nismo u mogućnosti na bilo kakav način da formiramo tim za prvenstvo. Ovom prilikom se izvinjavavam prijateljima iz FK Zvijezde 09 na otkazivanju utakmice, primorani smo na ovakav čin a ja vjerujem da će naši prijatelji razumiti situaciju u kojoj se nalazimo i da će dostojnog protivnika odabrati na pravi način “, istako je trener Radnika Velibor Đurić.

Poslednja kulminacija koja se loše odrazila po funkcionisanje FK Radnik su redovne dvije tranše koje je uplatila Gradska uprava na račun semberskog prvoligaša, ali je Poreska uprava mometalno prebacila novčani priliv na svoj račun kako bi se izmirila nagomilana potraživanja, tako da se ponos Semberije nalazi u ”ambisu” iz koga po svemu sudeći nema povratka.
Izvor: Sprot Bijeljina