OFK Lauš EVL osnažen novim partnerstvom

07.02.2024. - Sport

Omladinski fudbalski klub Lauš je stupio u novo poglavlje svog razvoja jer je najavljen značajan korak ka budućnosti kluba. Elektronska video lutrija postala je sponzor ovog lokalnog fudbalskog kluba, koji će od sada nositi ime OFK Lauš EVL. Ova saradnja označava ne samo finansijsku podršku, već i obećanje za prosperitet fudbala u ovoj banjalučkom naselju.

 

Predsednik OFK Lauš EVL, Dragan Savić, izrazio je oduševljenje novim partnerstvom i istakao da je ovo važan korak ka ostvarenju ciljeva kluba:

“S ponosom objavljujemo da smo uspostavili saradnju sa Elektronskom video lutrijom. Ovo nije samo finansijska podrška, već i moralno ohrabrenje za cijelu našu zajednicu. Verujem da će ovo partnerstvo doneti velike koristi i radujem se svemu što nam budućnost donosi.”

Marketing menadžer Elektronske video lutrije, gospodin Dragiša Rogić, takođe je podelio svoje oduševljenje ovim partnerstvom:

“Elektronska video lutrija uvek podržava inicijative koje promovišu sportski duh i razvoj mladih talenata. Saradnja sa OFK Lauš EVL predstavlja izuzetnu priliku za nas da podržimo lokalnu zajednicu i doprinesemo razvoju fudbala. Vjerujemo da će ovo partnerstvo biti od koristi kako klubu, tako i široj zajednici, i sa nestrpljenjem iščekujemo sve ono što budućnost donosi, a to je, siguran sam i sledeći rang takmičenja u Republici Srpskoj.”

S ovim novim partnerstvom, OFK Lauš EVL ulazi u period optimizma i nade, spreman da ostvari velike uspjehe na terenu. Nestrpljivo se očekuje nastavak drugog dijela sezone, koja će biti obilježena ovim značajnim korakom ka napretku kluba.

Bijeljina.com