Njegov bivši trener rasplakao sve i otkrio šta je Milojević radio svako ljeto, a da to niko nije znao (Foto)

19.01.2024. - Sport

Vijest da je Dejan Milojević preminuo duboko je potresla cjelokupnu sportsku javnost, a priče o košarkaškoj legendi ne prestaju da se dijele.

Responsive image

Miloje je bio veliki čovjek, što potvrđuje i najnovija objava Novice Pantelića, čuvenog atletskog trenera.

Čuveni atletski trener Novica Pantelić za vrijeme pandemije virusa korona u bolnici je proveo više od mjesec dana. Uspio je da se izbori sa izuzetno teškim stanjem, a njegova posljednja objava na društvenoj mreži Fejsbuk pokazuje kakav je čovjek bio Dejan Milojević.

Pantelić je pola Milojevićeve karijere bio njegov kondicioni trener, te ga je Dejan redovno posjećivao dok je bio hospitalizovan. I prošle godine, jednom prilikom dok je Novica bio u bolnici, nastala je i ova fotografija, koju je sada slavni trener objavio.

“Deki, sine moj najdraži, ti si meni dolazio u bolnicu, ja kod tebe nisam stigao, tvoj osmijeh će uvijek biti pored mene”, stoji u objavi na društvenoj mreži.

I to nije sve. Glavni i odgovorni urednik portala Atlex.rs, Filip Ištvanović, na svom nalogu na Instagramu podijelio je uspomenu iz 2005. godine – fotografiju sa Milojem, a onda otkrio još jednu priču koja pokazuje koliko je Deki bio požrtvovan, a i koliko je volio trenera Novicu.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Čovjek koji je svako ljeto dolazio na stadion OFK-e. Kopao, čistio, spremao, rasprema, sadio, vadio, betonirao, razvlačio kablove… Uvijek pomagao njegovom i našem treneru Novici kako bi uslovi za atletičare bili što bolji i kako bi se svaka njegova zamisao ostvarila bez obzira da li bio u NBA, Španiji, Partizanu ili reprezentaciji. Uvijek raspoložen za priču sa svima nama

Izvor: Srpska info