Gdje gledati Đokovića i Fučoviča?

31.05.2023. - Sport

Novak Đoković u srijedu uveče nastavlja pohod ka svojoj trećoj tituli na Rolan Garosu i 23. grend slem trofeju čime bi postao apsolutni rekorder.

Srpski teniser je uspješno startovao pobjedom u prvom kolu protiv Aleksandra Kovačevića sa 3:0, pa želi da u istom ritmu nastavi i protiv mađarskog tenisera.

Njihov meč zatvara progma na stadionu „Filip ŠAtrije“ i neće početi pre 20 časova a direktan prenos možete pratiti na kanalima „Eurosporta“, dok sve detalje sa lica mjesta možete pronaći na sajtu Nova.rs.

Njih dvojica su se sastajali četiri puta i svaki put je Đoković izlazio kao pobjednik, ali će im ovo biti prvi meč na šljaci.

Đoković je u centru pažnje u Parizu nakon što je u prvom kolu posle pobjede na kameri ispisao poruku „Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju“ povodom incidenata na severu južne srpske pokrajine.

To je izazvalo veliku buru u domaćoj i svjetskoj javnosti, a reakcije na tu poruku su podijeljene. Zato će sve oči biti uprte u ovaj meč gdje će svi isčekivati reakciju srpskog tenisera.

Fučovič je imao samo riječi hvale za srpskog tenisera.

„Igrali smo nekoliko puta, znamo se dosta dobro. On je najbolji aktivni igrač sada, broj 1. Mislim da ćemo igrati na velikom stadionu, samo želim da izađem, dam sve od sebe i da uživam na terenu.“

Izvor:Nova.rs/Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini