Stadion u Amajlijama dobio reflektore

04.12.2023. - Sport

Predsjednik Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić donirao je novac za kupovinu reflektora koji će biti postavljeni na stadionu Fudbalskog kluba /FK/ “Drina” u bijeljinskom naselju Amajlije.

Responsive image

Veći dio materijala već je dopremljen na teren, te se u skladu sa vremenskim prilikama očekuje njihovo postavljanje u narednom periodu, saopšteno je iz Republičke stranke Srpske.

Sekretar Mjesnog odbora stranke u Amajlijima Gordana Dragojlović izjavila je da je Ristić ovim gestom ispunio obećanje, te da je kao i do sada novac izdvojio iz ličnih sredstava.

“Reflektori stižu nakon što je Ristić obezbijedio i građevinski materijal za adaptaciju svlačionica FK “Drina”, tako da njegova pomoć zaista ima ogroman značaj za fudbalere i omladinu našeg sela”, navela je Dragojlovićeva.

Predsjednik FK “Drina” iz Amajlija Dobrica Lukić pojasnio je da je na teren već dovezeno osam pocinčanih stubova, osam nosača na koje će biti postavljena četiri reflektora, kao i ostali materijal potreban za montažu.

“Amajlije su selo vrijednih ljudi, domaćina, ali i selo u kojem se mnogo radi. Omladina je uključena u poslove u domaćinstvu, pa slobodno vrijeme za sport može da pronađe tek u večernjim terminima, nakon školskih obaveza i pomoći koju pružaju roditeljima”, rekao je Lukić i zahvalio Ristiću za donaciju.

Izvor: Glas srpske