Besplatna škola boksa za nove članove u renoviranoj sali BK “Radnik”

23.02.2024. - Sport

Bokserski klub “Radnik” čuvar bokserske tradicije u Bijeljini, Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Responsive image

Bokserski klub “Radnik” iz Bijeljine održava kontinuitet i tradiciju postojanja boksa kako olimpijskog sporta, tako borilačkog sporta, te vještinu za samoodbranu na ovim prostorima, prenošenjem znanja I škole boksa sa generacije na generaciju. 

Mnogo je generacija sportista stasalo i prošlo kroz Radnikovu salu, koja je početkom ove godine i renovirana i obnovljena, čime su se poboljšali uslovi za obavljanje treninga, kako sa takmičarima, tako i sa najmlađim uzrastima i rekreativcima. 

Ponosni na rezultate decenijama unazad na lokalnim I međunarodnim takmičenjima, ali i na bivše polaznike Radnikove škole boksa, koji danas ostvaruju značajne rezultate na svjetskom nivou u olimpijskom, ali i profesionalnom boksu, iz Radnika ističu da su vrata otvorena za sve one koji bi voljeli da ovladaju ovom vještinom, da grade sportsku karijeru i ime, da se sklone sa ulice I ostave telefone, te se posvete svom zdravlju, psihofizičkom razvoju i jačanju. Zbog toga smo odlučili da poklonimo polaznicima besplatnu članarinu prvih mjesec dana. 

Za mlađe uzraste i rekreativce bilo kog uzrasta se treninzi održavaju ponedeljkom, srijedom i petkom u 19h. 

Glavni trener je najtrofejniji Radnikov bokser uistoriji bijeljinskog boksa, teškaš, miljenik bijeljinske publike, Dašo Simeunović, koji je ujedno i profesor fizičkog vaspitanja. 

Pomoćni treneri Bato Simeunović, te braća Tomić.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo sponzorima koji nam pomažu u ostvarivanju ciljeva a to su: Autoputevi Republike Srpske, Mihajlović invest, Autoshop company, restoran Zlatni Pehar, Defensio Armament solutions”, poručili su iz BK Radnik.

Bijeljina.com