Nova ambalaža i još bolji kvalitet privlače kupce

18.11.2023. - Privreda

Jedan od sponzora ovogodišnjeg Sedmog semberskog sajma mesa i ribe u Dvorovima je banjalučka “Vitaminka”.

Responsive image

 Maja Vujanović, PR Kompanije “Vitaminka” kaže da je “Vitaminka” s radošću prihvatila učešće i saradnju s preduzećem “Globus” oko organizacije ovogodišnjeg sajma.

“Kompanija “Vitaminka” se predstavlja i sa novom ambalažom, jer smo izvršili totalni rebreeding, tako da na ovakvim sajamskim manifestacijama možemo da vidimo i reakciju kupaca i posjetilaca, kada je u pitanju nova tegla u koju pakujemo naše prerađevine.

Nova ambalaža nudi i novi, savremeniji izgled naših proizvoda. Inače, Kompanija “Vitaminka” nudi kupcima veliku paletu proizvoda, naš slatki i kiseli program, a tu su i “Vitaminkini” sokići, koji djeca konzumiraju od malih nogu, a ta navika se produžava i na doba mladićstva, zrelog doba života i starosti, praktično ih kupuju oni od, da tako kažemo, devet do devedeset i devet godina života. Naši proizvodi mogu da se nabave i u okviru organizovane akcije “paketi zimnice”, koju svaki kupac ili konzument naših proizvoda može naručiti i putem telefona, odnosno mejlom.”, kaže Maja Vujanović.

Bijeljina.com