Kampanja “Društveno odgovorni” se nastavlja sa proširenim brojem proizvoda

05.07.2024. - Privreda

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske u saradnji sa privrednom zajednicom nastaviće kampanju “Društveno odgovorni” koja bi trebalo da obuhvati znatno veći broj proizvoda i prodajnih objekata, dogovoreno je danas na sastanku predstavnika resornog ministarstva i republičke Privredne komore, trgovaca i trgovačkih lanaca koji posluju na području Srpske.

“U narednim danima biće definisane grupe proizvoda koje će biti obuhvaćene kampanjom, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana”, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Na sastanku na kojem su, između ostalih, prisustvovali resorni ministar Denis Šulić i pomoćnik ministra za resor trgovine Dušanke Tegeltije, razgovarano je o narednim zajedničkim aktivnostima usmjerenim na smanjenje cijena proizvoda u maloprodaji i zaštitu životnog standarda građana.

U okviru kampanje “Društveno odgovorni”, koja je pokrenuta u junu prošle godine, trgovci su se na dobrovoljnoj osnovi odrekli marže na određeni broj proizvoda, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Agencije