Objavljen Poziv za iskazivanje interesa za kupovinu traktora iz Bjelorusije

27.05.2024. - Poljoprivreda

Na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je objavljen Poziv za iskazivanje interesa za kupovinu traktora iz Bjelorusije.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, poljoprivrednici na internet stranici, mogu pronaći i obrazac izjave koju moraju popuniti i poslati na mejl adresu naznačenu u Pozivu.

“Poljoprivredni proizvođači koji iskažu interes za kupovinu navedenog traktora učestvovaće sa 40 odsto sredstava, a preostalih 60 odsto sredstava snosiće Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. Rok podnošenja izjave za kupovinu traktora „Belarus“, traje od danas 27.maja do 3.juna, do 12.00 časova”, poručili su iz Ministarstva.

Takoeđe, dodali su da se izjave dostavljaju isključivo putem naznačene mejl adrese službenika u Agenciji za agrarna plaćanja: [email protected]

NAPOMENA: Nakon izražavanja interesa, Ministarstvo će donijeti Pravilnik na osnovu kojeg će biti raspisan Javni poziv na koji će se poljoprivrednici i formalno moći prijaviti.

Bijeljina.com