U Bijeljini sutra informativno edukativni skup: “Reproduktivno zdravlje žena sa invaliditetom – usluge i procedure u sistemu zdravstvene zaštite”

14.11.2022.

Udruženje žena sa invaliditetom „Impuls“ uz podršku Grada Bijeljina i u saradnji sa JZU Dom zdravlja Bijeljina sa ciljem unapređenja kvaliteta brige o reproduktivnom zdravlju žena sa invaliditetom organizuje prvi u nizu Informativno edukativni skup pod nazivom “Reproduktivno zdravlje žena sa invaliditetom – usluge i procedure u sistemu zdravstvene zaštite” .

 

 

Skup će se održati 15.11.2022. godine sa početkom u 12.00 časova u prostorijama Udruženja „Impuls“.

Učesnice skupa su žene sa invaliditetom koje žive na području grada Bijeljina prije svega u ruralnoj zoni, a zatim i u ostalim zonama grada.

 

 

Učesnicama skupa će se obratiti ispred JZU Dom zdravlja Bijeljina (Ambulante za specijalističke konsultacije iz ginekologije) dr. Milan Arsenović specijalista ginekologije i akušerstva i Andrijana Todić ginekološko akušerska sestra

Skup je dio projekta „Lakše je ovako“ koji Udruženje „Impuls“ realizuje uz podršku Grada Bijeljina, a u saradnji sa JZU Domom zdravlja Bijeljina.

 

Bijeljina.com