Saznajte šta vas očekuje

29.01.2024. - Magazin

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Responsive image

Ovan

Ljubav

Ne postoji razlog da tenziju i nervozu koju imate kroz poslovni segment i kroz obaveze donosite u odnos sa voljenom osobom. Sami ste se uvalili, pa se sami i čupajte: vaša veza ne treba da trpi zbog toga. Partner neće baš lijo reagovati ni na manjak zajedničkog vremena, ali ni na vaša povremena šištanja da ne bi dolazilo do praskajućih momenata između vas dvoje (osim ako pršte varnice strasti to podržavamo skroz). Izvolte, snađite se. Dajte voljenoj osobi i di svog dragocenog vremena, ali i posvećenost. Slobodni – solidan period da uplovite u neku konkretniju ljubavnu priču.

Posao

Vaš poslovni segment je sada prilično aktivan i dobar, ali to ni na koji način ne znači da je vama sada lako, opušteno i da se sve obavlja natenane. Naprotiv, sve što se dešava ići će kroz prepreke, bilo da su prepreke administrativne prirode ili kroz ne baš lake okolnosti i zahtijne osobe. Ali isto tako svaku od tih prepreka vi ćete ili zaobići ili rijiti. Otvaraju se i finansijske povoljnosti kroz posao kao što je moguće povećanje nadoknade za rad, isto tako je moguće sklapanje profitabilnog ugovora ili saradnje.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, hronične boljke.

Bik

Ljubav

Mirna i stabilna sedmica u emotivnim relacijama, sve je na svom mjstu, postoji razumijanje i obostrana podrška, postoje dogovori, planovi i ostvarivanje istih, a postoji i lijepa energija koja vuče ka strastima. Negdje u središnjem dijelu nedjelje vi možete biti malo preokupirani obavezama i nervozni pa čak to prenijeti i na voljenu osobu, ali sve će se završiti sa par varnica, bez posebnog uticaja na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Bikovi – period za uživanja, dobru zabavu, putovanja, i kraća i duža. Takođe, i dalje ste u periodu koji je povoljan za emocije, za zaljubljivanja, ulazak u nove ljubavne dogodovštine.

Posao

Vrlo dobro plivate u poslovnim vodama tokom ove sedmice. Malo će se situacija uzburkati od sredine nedjelje. Biće dosta obaveza, žurbe, pojedine kolege ili saradnici vam mogu malo testirati živce i strpljenje, ili ćete se sporečkati ili će se pojaviti neki administrativni problem, ali za vas je sada sve riješivo i ništa nije nemoguće. Može se u ovoj nedjelji pojaviti i zanimljiva poslovna ponuda ili predlog – o njoj vredi razmisliti. Iako ste finansijski u boljoj fazi, nije trenutak da se opuštate i bacate u trošak.

Zdravlje

Nešto viši nivo stresa i nervoze u ovoj nedjelji. Moguće tegobe meteoropatama.

Blizanci

Ljubav

Talasaćete sa osjećanjima i raspoloženjima tokom cijele sedmice, isto kao i partner. Neki put će vam se osjećanja i raspoloženja poklopiti i to će biti trenuci ili dani koji su kvalitetni i stabilni, u kojima ima dobre energije i radosti. No, biće i onih momenata u kojima ćete se mimoilaziti ili ćete oboje biti nervozni, nečim nezadovoljni. Tada je bitno da se bolje čujete i više razumijete. Slobodni Blizanci – nove osobe i zanimljivi kontakti će vam svakako prijati, ali sem druženja koje hoće biti prisutno, nisam sigurna da vam ovaj period donosi neke naročite ljubavne prilike. Bar ne one koje bi bile po vašem ukusu.

Posao

Nije ovo jednostavan poslovni period za vas. Oscilacije su prisutne skoro u svakom danu, i vaša je energija promenljiva, a ni okolnosti nisu baš na vašoj strani. Tako da ćete imati faze lepršavosti, koje će se smenjivati sa fazama napora i težine. Promjene su prisutne, neke od njih će vas nervirati, a neke vas pozitivno iznenađivati. Imaćete dane u kojima će se sve odvijati sporo, čak dosadno, ali i one u kojima ćete žuriti i završavati obaveze u posljednjem trenutku. Ipak, krajnji rezultat će biti pozitivan po vas.

Zdravlje

Umor, nervoza, nešto slabiji imunitet.

Rak

Ljubav

Mirno – nemirna nedjelja je pred vama. U jednom trenutku će odnos sa voljenom osobom biti stabilan, teći bez ikakvih problema ili tenzije. U drugom nešto vam neće biti po volji, postojaće pritisak, kačićete se oko sitnica, biće prebacivanja. U trećem – strasti će nabujati, biće varnica na sve strane (i onih lijepih, ali i onih svađalačkih). Ove oscilacije vam baš i, neće prijati – pokušajte da u danima vikenda malo iskulirate od svega i provedete vrijeme sa zajedničkim prijateljima ili u aktivnostima koje vam prijaju. Slobodni – ljubavne šanse su preko izlazaka, prijatelja, pa čak i preko društvenih mreža.

Posao

Trebaće vam dosta snage i strpljenja da se snalazite sa izazovima na dnevnoj bazi, a nešto nisam sigurna da ćete ovog drugog imati na izvoz. Polovinom nedjelje vam je fitilj baš kratak, pa gledajte da u tim danima izbjegavate konfrontaciju sa saradnicima, koliko god oni bili naporni i zahtijevni. Ako baš ne možete da iskulirate onda pucajte iz svih oružja (misli se u verbalnom smislu) jer ćete na taj način ipak raščistiti neke odnose (možda i zauvijek). Sa novcem budite oprezniji, suviše lako vam se izmiče iz ruku.

Zdravlje

Stres, problem sa varenjem, moguće su i meteoropatske tegobe.

Lav

Ljubav

Promjene raspoloženja i neki vid nezadovoljstva jesu prisutni kod vas (i mogu a i ne moraju imati veze sa partnerskim odnosom u kojem ste) pa ćete umijeti da postupcima i riječima “čačnete” voljenu osobu, a isto tako ćete lako odreagovati na “čačkanje” od strane partnera. Zbog toga će tokom cijele sedmice vaš odnos biti u oscilacijama – sve je ispravljivo i rješivo ako ne odete u preterivanje. Slobodni Lavovi – osobe sa kojima ste u kontaktu mogu vam prijati i činiti da se osjećate dobro, ali nisam sigurna da ćete baš biti spremni za ulazak u ozbiljniju emotivnu priču. Da se igrate i flertujete – to svakako da.

Posao

Pred vama je naporna i izazovna poslovna sedmica. Obaveza je dosta, neke od njih moraju dosta brzo da se završe što se neće pokazati kao jednostavan zadatak, jer će prepreka biti. Negdje polovinom nedielje imaćete osjećaj da ništa ne postižete, da je nerazumijevanje sa saradnicima i kolegama naglašeno i da se sve maksimalno komplikuje. No, koliko god bile zahtijevne – sve stavke će do kraja sedmice biti uspješno zatvorene. Nekima od vas ide dosta ozbiljna poslovna šansa ili predlog. I novca će biti nešto više.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije sjajan. Postoji mogućnost za prehlade, viroze, povrede, hronične boljke.

Djevica

Ljubav

Pred vama je dobra nedjelja kada su emotivne relacije u pitanju. Obaveze vam doduše mogu oduzimati vrijeme i donositi pomalo nervoze, ali odnos između partnera i vas je ipak prikazan kao stabilan. Neka pitanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu sada mogu biti riješena i dogovori postignuti. Ukoliko nađete vremena, otputujte negdje na par dana – oboma će vam prijati da se resetujete i više uživate zajedno. Slobodne Djevice – sedmica je apsolutno otvorena za ljubavna dešavanja. Ovo je značajan period za vas u kojem se mogu pokrenuti ozbiljne i trajne ljubavne priče.

Posao

Da, obaveza će zaista biti puno, ali će istovremeno postojati i vaša organizovanost, preciznost, tačnost pa će se sve završiti na vrijeme. Najviše će vas opterećivati to što će se pojavljivati nove i neplanirane obaveze, ali ćete i to riješavati u hodu i to više nego uspješno. Generalno gledano, vaš poslovni segment je u periodu kada se sve ono što ste uložili ranije isplaćuje. Baš kad pričamo o isplatama, finansije su vam izuzetno dobro postavljene i zaradićete više od onog što očekujete.

Zdravlje

Nešto viši nivo stresa. Imunitet je blago u padu pa više vodite računa o sebi.

Vaga

Ljubav

Imaćete veća šaltanja raspoloženja pa se kod vas mogu smenjivati periodi pojačane osjetljivosti, plačljivosti, nostalgičnih nota, sa periodima razdražljivosti i nervoze. Ne ronite po negativnim raspoloženjima, ipak je oko vas dosta toga što je dobro, lijepo, radosno i što vas diže. Ako postoji konkretan problem u partnerskom odnosu riješavajte ga hladne glave. Ako pak ne postoji, zašto onda pravimo problem bez problema? Slobodne Vage – najviše ima prostora za strasti, za ljubavnu prošlost, pa čak i za tajne veze. Za vas je ovo čudan ljubavni period – kao da vam partner ne daje u potpunosti ono što želite.

Posao

Svjesni ste da je pred vama more poslovnih obaveza, a isto tako vam je jasno da će vam u ovoj sedmici neke druge stvari odvlačiti pažnju (privatne i porodične obaveze) i da nećete moći u potpunosti da se posvetite poslu. Ipak, uglavnom ćete uspijevati da se organizujete da posao ne bi trpeo i čak ćete biti više nego zadovoljni onim što ste postigli. Neki projekti ili poslovne ponude iz prošlosti sada ponovo mogu postati aktuelni, a izgleda da ćete na njima i solidno zaraditi. Finansijski stojite dosta dobro.

Zdravlje

Kod starijih – hronična problematika. Mlađi – prehlade.

Škorpija

Ljubav

Ponekad malo nestabilna, ali generalno dobra energija postoji između partnera i vas tokom ove sedmice. Umijećete i da pozitivno iznenadite i podstaknete, ali i da smirite i podržite jedno drugo. Umijećete da se dogovorite i ispoštujete dogovoreno. Umijećete i da napravite planove i uživate u zajedničkim aktivnostima. Te povremene nestabilnosti se mogu javljati zbog talasa ljubomore ili nervoze zbog obaveza. Ali su prolazne. Slobodne Škorpije – i za vas je ovo povoljan ljubavni period. Nove osobe ulaze u vaš život i donose vam dobru energiju, pokreću vas. Za neke od vas postoji šansa i da nalete na bivšeg partnera, potpuno slučajno.

Posao

Nedjelja sa vrlo zanimljivim susretima, kontaktima i razgovorima sa osobama sa kojima ste poslovno povezani (ili sa kojima ćete se tek povezati, a sada “udarate temelj” buduće saradnje). Neki od ovih razgovora će vam biti od velikog značaja jer ćete dobiti informacije koje su vam potrebne, nove ideje ili će vam biti od pomoći prilikom donošenja važnih odluka. Generalno gledano – poslovna sedmica vam jeste pomalo naporna i zahtjevna, ali izuzetno dobra, čak i po pitanju finansija.

Zdravlje

Bavite se fizičkom aktivnošću, relaksiraće vas i prijati vam. Prolazne prehlade, a kod starijih blaža hronična problematika.

Strijelac

Ljubav

Vjerovatno je da se malo toga odvija onako kako biste vi želeli, ne samo u vašem partnerstvu nego i u drugim životnim segmentima. Taj osjećaj sputanosti, usporenosti i nezadovoljstva jeste prisutan i vaša će energija biti polovična, samo povremeno ćete bljesnuti i biti harizmatični onako kako vi umijete, uglavnom ćete osjećati “zamor materijala”. Odnos sa voljenom osobom će biti takav kakav je – niti smrdi, niti miriše. Slobodni Strijelčevi – imaćete faze u kojima ste aktivni, spremni za flertovanje, osvajanje, zabavu, ali ćete imati i one druge u kojima će vam najviše odgovarati da se povučete i mirujete.

Posao

Hroničan umor i mentalna opterećenost su prisutni kroz poslovni sektor. Obaveza i raštrkanosti je zaista mnogo, koliko god vi bili spremni da ih završavate i suočavate se sa njima. I u ovoj nedjelji ćete se napričati, natrčati, nadogovarati. Neke ćete obaveze riješavati na lakši način, na nekima ćete se saplitati i ponavljati ih, ispravljati. Posao će biti obavljen na kraju, u zadatim rokovima – ali uz mnogo nervoze. Što se finansijskog sektora tiče, on je sada prilično korektan i pored troškova koji su povećani.

Zdravlje

Nervoza, umor, oslabljen imunitet.

Jarac

Ljubav

Generalno gledano situacije u emotivnim partnerstvima su više nego korektne. Mnogo toga je na svom mjestu i situacije sa voljenom osobom se odvijaju stabilno i uz puno razumijevanja. Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu, naravno da ćemo je naći – biće tu momenata u kojima postoji malo nervoze i u kojima se ne kopčate baš na prvu loptu, ali obzirom na sve ostalo što je dobro, ovo su zanemarljivi i nadasve lako riješivi trenuci. Slobodni Jarčevi – kad ako ne sad? U periodu ste kada je sve na vašoj strani, još samo ostaje da uradite ono što je do vas – da budete aktivni i pomognete ljubavi da pronađe put do vas.

Posao

Maksimalno ste posvećeni svemu što se vezuje za posao i tokom ove nedjelje očekujte nastavak vrlo dinamičnih događaja, dogovora, mnogobrojnih poslovnih kontakata, sastanaka. Sve ovo što se dešava vam prija, jer idete nezaustavljivo ka svojim ciljevima. Ok, postoji i dosta nervoze i vaše mentalne okupiranosti, ali nemojte žaliti truda jer će vrijedeti. Ne samo kroz kratkoročne rezultate i kroz povećanje vaših finansija, već i kroz stvaranje odskočne daske za ozbiljna poslovna dešavanja i projekte.

Zdravlje

Glavobolje, hronični problemi.

Vodolija

Ljubav

Niste u onom svom opuštenom fazonu, samo povremeno bljesnete. Više ste u fazama u kojima ste zamišljeni, usporeni, ne baš nešto naročito zadovoljni. Suštinski, malo je vjerovatno da postoji iole ozbiljniji problem između partnera i vas. Problem je u vašoj glavi, strahovima, nedoumicama, osjećaju da je odnos previše statičan i jednoličan. Zato se potrudite da u tim momentima kada vaša energija bljesne donesete dobro raspoloženje, inicijativu, zabavu. Slobodne Vodolije – sve novozapočete veze i vezice nose dozu komplikovanosti, koliko god bile zanimljive i inspirativne po vas.

Posao

Ovo je period u kojem je potrebno da pokažete mnogo odgovornosti i posvećenosti u poslovnom sektoru. Vi ćete ostvariti svoje ciljeve i riješiti svaku situaciju koja je ispred vas, ali će vam za to biti potrebno mnogo više truda i mentalnog trošenja nego inače. Sa saradnicima će odnos biti prilično korektan, sa šefovima ćete se razumijeti – povremene zastoje možete imati sa papirologijom, administrativnim zvrčkama i naravno sa žurbom da u posljednjem trenutku završavate obaveze.

Zdravlje

Hronične tegobe starijim Vodolijama. Moguće su glavobolje i oscilacije pritiska.

Ribe

Ljubav

Ne gomilajte neka pitanja ili nedoumice unutar sebe. Ukoliko postoji bilo kakva situacija koja vas opterećuje (bilo da se vezuje za odnos sa voljenom osobom ili za neki drugi životni sektor), dobar je trenutak da se otvorite i sa partnerom popričate. Razumijeće vas i podršku ćete dobiti. U suštini, u periodu ste koji nosi stabilnost u ljubavnim relacijama pa ne dajte da vam nešto kvari sreću. Slobodne Ribe – neko vas čačka, intrigira, budi vam zainteresovanost. I izgleda da ova osoba nema namjeru da odustane od vas – mogli biste da pokušate da dozvolite da se stvari pokrenu.

Posao

Bićete u vrlo “trčećem” fazonu tokom cijele ove sedmice. U nekim dogovorima ćete uspijeti brzo da se sporazumijete i aktivirate, dok će vam za druge biti potrebno mnogo živaca i strpljenja. Period nije poslovno jednostavan po vas jer je dešavanja mnogo i sva su važna, ali je sa druge strane uspješan po vas. Riješićete svaku stavku koja vam je bitna ali vjerovatno u posljednjem trenutku. I pored vaše dobre organizacije postojaće moment kada ćete se zapetljati i nećete znati gdje ćete prije.

Zdravlje

Odmarajte, potrebno vam je.

Izvor: Bl portal