Blizancima se otvaraju mnoga vrata, a evo ko može očekivati povišicu

18.03.2024. - Magazin

Bliži se pomračenje punog Mjeseca u Vagi (25. mart), pa nas očekuje kulminacija emotivnih stanja, ali i kraj jednog životnog ciklusa.

OVAN

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2024. godine vam donosi preokret na poslovnom planu. Očekujte rolerkoster od uspjeha i padova. Pokušajte da vas greške ne sputaju u ciljevima, već učite iz njih. U ljubavi previše očekujete, ove nedelje se “spustite na zemlju” i razgovarajte više sa partnerom. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BIK

Sreća je ove nedjelje na vašoj strani. Odmorili ste i napunili baterije, te energiju usmjerite na posao i prave ljude. Zvijezde vam savjetuju da ne trošite vreme na toksične ljude i koji samo zanovetaju. Oni će u svemu dobrom naći loše. Slobodnim Bikovima se ostvaruje želja, oni zauzeti rešavaju nedoumice. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BLIZANCI

Krajem marta prihvatete sebe i svoje mane. Zvijezde vam donose dosta emocije ove nedelje koje će da se prepliću. Prihvatite svaku i shvatite zbog čega se ona javila. Posao vam cvijeta ove nedelje, otvaraju vam se mnoga vrata. Partner vam pruža veliku podršku, uzvratite je. Slobodni Blizanci uživaju u pažnji gde god da se pojave. Mogući problemi sa varenjem. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RAK

Početak nedelje obećavajući. Imaćete dosta posla, te se oslonite na pomoć. Zvijezde vam savjetuju da se više oslonite na timski rad. Obratite pažnju na finansije, ravnomerno ih rasporedite. Slobodni Rakovi razmišljaju da se skrase kraj jedne osobe. Stavite na papir njene pozitivne i negativne strane. Zauzeti će morati više da se potrude oko partnera. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

LAV

Vaše kvaliteta ove nedelje prepoznaju prave osobe. Ne libite se da pitate sve što vas zanima. Obratite pažnju na dokumentaciju, istek datuma ili šta potpisujete, kako vam nešto ne bi promaklo. Slobodni Lavovi obaraju s nogu gde god da se pojave, oni zauzeti cvetaju u ljubavi. Provjeravajte krvni pritisak. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

DEVICA

Najvažnije je da ove nedelje ne brzate sa odlukama. Od vaših odluka i emocija zavisiće dosta stvari na radnom mestu. Pokušajte da ne izgovarate stvari prije vremena, jer ćete se poslije kajati. U ljubavi, preispitujete sebe da li ste donijeli pravu odluku. Poslušajte unutrašnji instinkt i dajte sebi i partneru vremena. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

VAGA

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2024. godine vam donosi mogućnost finansijskog napretka. Moguće su neočekivane prilike za zaradu ili povećanje prihoda. Iskoristite ih maksimalno i budite pametni u raspoređivanju novca. Ljubav vam je ove nedelje u fokus. Uložićete dosta truda i razmišljanja. Svaki momenat je pravi da radite na svom odnosu. Najbolji dani biće vam četrvtak i nedelja.

ŠKORPIJA

Osećate se demoralisano kada je posao u pitanju. Imate utisak da se vrtite u krug i da sve što radite je uzalud. Ako ste razmišljali danešto promenite, sad je vreme da presiječete. Zvijezde vam savijetuju da se više posvetite svom mentalnom zdravlju ove nedelje. Ne potiskujte emocije, već ih osvijestite. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

STRELAC

Ove nedelje ste fokusirani na to kako da zaradite novac i upravo sada je idealan period da započnete neki manji posao. To može da bude neki dodatni prihod, prodaja ili marketing. Moguća su i nova poznastva. Polako izlazite iz zone komfora. Na poslovnom planu, budite otvoreni za nove ideje i saradnju sa ljudima iz drugih sfera. Kada je zdravlje u pitanju, vreme je da se fizički aktivirate. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

JARAC

Nedeljni horoskop krajem marta 2024. godine vam kaže da budite oprezni kada su finansije u pitanju i da odredite prioritete. Ne trošite novac na sitnice. Očekuje vas poziv iz inostranstva ili starog prijatelja. U ljubavi, sve ide onako kako ste zamislili. Ne opuštajte se previše, već svakog dana ulažite trud u vaš ondnos. Unosite više vitamina! Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.

VODOLIJA

Ove nedelje ste odlučni da promijenite dosta stvari na poslovnom planu. Moguće je da će vam se neko zamijeriti ili da ćete sumnjati u nekoga. Oćekuje vas manji novčani dobitak, pametno ga uložite. Slobodne Vodolije ne znaju za koga pre da se odluče. One u vezi ili braku moraće više da pokažu partneru da im je stalo. Očekuju vas i ljubomorne scene. Najbolji dani biće vam srieda i petak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2024. godine vam kaže da odredite prioritete. Od sredine nedelje, u ljubavi dobijate važnu vijest koja će vas natjerati da se zapitete. Ribe u vezi ili braku moraće više energije da usmjere ka osjećajnosti za partnera. Razgovarajte više i obratite pažnju šta mu smeta. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Izvor: Glas Srpske