Škorpiji lubomora pravi haos, Jarcu prošlost

16.02.2024. - Magazin

Pročitajte ljubavni horoskop za mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju!

horoskop

Mjesečni horoskop za mart 2024. godine donosi lijepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta Venera donosi svakom znaku horoskopa na polju ljubavi!

OVAN

Mart 2024. godine biće mjesec strastvenih avantura i novih poznanstava. Ukoliko ste slobodni, zvijezde kažu da postoji velika mogućnost da upoznate posebnu osobu na mjestima na kojima to najmanje očekujete. Ako ste već u vezi, savjet je da budete otvoreniji i iskreniji sa svojim partnerom. Na taj način ćete ojačati vezu, ali i ispuniti želju koja u vama tinja već neko vrijeme.

BIK

Pred vama je mjesec kada će od ključne važnosti biti da obratite pažnju na harmoniju i ravnotežu u odnosima. Zvijezde kažu da možete da očekujete manje nesporazume, ali zahvaljujući vašem strpljenju i sposobnosti da prihvatite kompromis, svaki sukob biće uspješno razriješen. Ako ste slobodni, obratite pažnju na komunikaciju prilikom upoznavanja novih osoba. Velike su šanse da budete pogrešno shvaćeni.

BLIZANCI

U martu 2024. godine, ljubav je na vašoj strani! Bićete u centru pažnje gdje god da se pojavite i privući ćete zanimljive ljude. Ovo je odličan mjesec za nova poznanstva, ali i stupanje u novu vezu! Ukoliko ste zauzeti, ljubavni horoskop za mart 2024. godine će vam ponuditi priliku da osvježite svoja osjećanja. Možete da očekujete pozitivne promjene u postojećem odnosu!

RAK

Ljubavni horoskop za mart 2024. godine kaže da treba da budete pažljivi prema svojim emocijama, ali i prema osjećanjima svog partnera. Ovo će biti mjesec koji može da donese duboke emocionalne razgovore koji će vam pomoći da ojačate vezu. Ako je vaš ljubavni status “solo”, spremite se za susret sa osobom koja može da vam pomuti razum.

LAV

Konačno dobijate priliku koju ste čekali! Moći ćete da se izrazite u ljubavi baš onako kako želite. Vaša harizma će doći do izražaja kao nikada prije, a njome ćete privući potencijalne partnere. Pred vama će biti veliki izbor. Ne propustite priliku da izrazite osjećanja nekome ko vas zaista inspiriše. To će vam se vratiti višestruko!

DJEVICA

Ljubavni horoskop za mart 2024. godine donosi vrijeme za razmišljanje i preispitivanje trenutnog emotivnog odnosa. Za vas je ljubavna situacija u ovom periodu na “klimavim nogama”, ali horoskop vas savjetuje da ne sudite unaprijed. Najvažnije je da spoznate šta zaista želite. Mnogim Djevicama će se jedna “vrata” zatvoriti, a druga otvoriti. Pustite da se sve odvija svojim tokom.

VAGA

Zvijezde Vagama obećavaju harmoničan i romantičan mjesec! Vaša veza može da dostigne novi nivo, ali samo ako ste otvoreni za komunikaciju i pokažete iskrenost u svojim osjećanjima. Ukoliko ste slobodni, mart vam donosi sastanak sa osobom koja dijeli vaša interesovanja i poglede na život. Zvijezde vas savetuju da ne žurite da definišete odnos, već da se jednostavno prepustite pažnji koja vam se pruža.

Izvor: Mondo