Ljubavni horoskop za prvu nedelju juna

02.06.2024. - Magazin

Astrologija otkriva šta donosi ljubavni horoskop od 3. do 9. juna 2024. godine!

U isto vrijeme, Merkur pravi konjunkciju sa Jupiterom, u istom znaku i to donosi sreću. Svaka lekcija koju dobijemo biće od pomoći za našu budućnost. Mlad Mјesec 6. juna 2024. takođe se dešava u Blizancima i predstavlja šlag na tortu u pogledu komunikacije. Uspјećemo da izrazimo ono što osјećamo i učinimo da se dobro razumemo. Nedјelju završavamo sa Merkurom u Biku, trenutkom kada se vratimo na zemlju i vidimo stvari upravo onakve kakve jesu. Kraj nedјelje bi mogao da donese bolne istine u ljubavi.

Evo šta ljubavni horoskop donosi u prvoj nedјelji juna 2024. godine.

Ovan

Imaćete dobru energiju, koja će vam omogućiti da radite šta god želite. Kada je u pitanju vaša veza ili brak, imaćete podršku zvijezda na polju komunikacija. Možete da vodite važne razgovore o svojoj budućnosti kao par i možda ćete pristati na viši korak. Kraj nedjelje obilježava sa puno strasti u spavaćoj sobi. Ako ste sami, imaćete sastanak koji će vas pomjeriti iz zone komfora. Prihvatite izazov!

Bik

U narednom periodu vas čeka odlična finansijska situacija, ali postoji velika povezanost sa porodicom i osjećanjima. Možda ćete dobiti značajnu sumu novca od rođaka ili će vaš životni partner dobiti isto. S druge strane, bitno je da vodite računa da u vašoj vezi izbjegavate rasprave o novcu, jer može doći do ozbiljnih sukoba. Ako ste slobodni, nije dobro vrijeme da se zaljubite jer možete da požurite sa odlukom, a kasnije se uvjerite da to nije ono što ste očekivali.

Blizanac

Energija astrologije je povoljna za vas, posebno u pogledu ličnog razvoja. Svi tranziti koji se dešavaju u vašem znaku mogli bi da donesu zbunjivanje, jer ćete sebi postavljati mnoga pitanja šta želite od života, od budućnosti i od ljubavi. Pravi je trenutak za iskrene razgovore sa svojim partnerom, da vidite da li ste na istoj talasnoj dužini. Ako osjećate da vam vaša veza ne donosi sreću koju zaslužujete, dobra je nedjelja da stavite tačku. Ako ste sami, obavezno se krećite. Imate poseban magnetizam i vaša harizma će privući mnogo udvarača.

Rak

Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna 2024. godine vam preporučuje da napravite pauzu, ako možete. Doživjeli ste mnoge emocionalne preokrete i osjećate da su vam svi događaji iz posljednjeg perioda crpili energiju. Dajte sebi vremena da se stabilizujete i, što je više moguće, uradite to sami. Ne dozvolite da ideje drugih ljudi utiču na vaše razmišljanje. Ako niste u vezi, nije najbolja nedjelja da je započnete, jer ste osjetljiviji nego inače.

Lav

Zvijezde vas podržavaju u donošenju odluka, posebno na polju ljubavi. Ako između vas i vašeg partnera postoje neriješeni problemi, sada možete otvoreno da saopštite šta vas muči. Kraj nedjelje donosi veliku sreću! Ako ste slobodni, u ovom periodu možete da izlazite na sastanke. Lako ćete “pročitati” ljude i odmah ćete shvatiti da li ste kompatibilni sa nekim.

Djevica

Čini se da je vaša ljubavna veza izvor lošeg raspoloženja. Sukobi, izdaje i bolne istine, ove stvari će vam donijeti crni oblak. Svađe i komplikacije neće riješiti probleme, trebalo bi mirno da pristupite situaciji. I, ako osjećate da ne možete da prihvatite neke stvari, nemojte se plašiti razdvajanja. Ako niste zauzeti, nije korisna nedjelja za upoznavanje. Budite strpljivi.

Vaga

Počinje veoma dobar period za zabavu i ljubav! Imaćete mnogo razloga za slavlje, sreću u svojoj vezi, a moguće je i da, posebno poslije četvrtka, dobijete dobre vijesti od svog partnera! Ako niste u vezi, zvijezde će vas dovesti u neke situacije u kojima imate priliku da upoznate zanimljivu osobu. Ne padajte pod uticaj drugih, horoskop vas savjetuje da isključivo slušate svoje srce.

Škorpija

Ovo je prilično obična nedjelja, ali na dobar način. Trebalo vam je malo mira za vašu dušu. Dobićete puno razumijevanja od važne osobe u vašem životu i to će vas ispuniti radošću. Takođe možete da saznate važne informacije o članu porodice. Ako ste slobodni, mlad Mjesec u četvrtak otvara vrata novoj ljubavi, zato vjerujte zvijezdama i ne odbijajte nijednu ljubavnu priliku!

Strijelac

Povoljno polje ljubavi! Planete su pozicionirane u kući ljubavi za vas. Vi ste najsrećniji znak ove nedjelje! Dobar je trenutak da poželite želju, jer šta god da zamislite sada, manifestovaće se u budućnosti. Takođe je preporučljivo da provedete dosta vremena u društvu voljene osobe jer ćete biti kompatibilniji nego ikad, i emotivno i fizički. Ako niste u vezi, sada ćete upoznati osobu koju ste dugo čekali. Početak vaše priče će izgledati kao iz bajke!

Jarac

Ovo je zbunjujuće vreme za vas jer ne znate tačno šta želite. Imate energiju, želite da pravite planove i pokušate da uključite svoju porodicu i prijatelje. S druge strane, u svojoj privatnosti, osjećate se iscrpljeno i teško vam je ugoditi. Ako ste nestrpljivi, može doći do sukoba sa voljenom osobom. Ako niste u vezi, moguće je da se osjećate opterećno zbog mnogobrojnih poznanstava i da vam ne prijaju izlasci sa velikim brojem ljudi. Dajte sebi vremena i privući ćete upravo osobu koja vam je potrebna.

Vodolija

Nedjelja je razigrana, moći ćete da se zabavite više nego inače. U ljubavi imate veliku strast sa svojim partnerom, pa je iskoristite i provedite dosta vremena u privatnosti. To je takođe povoljan trenutak za romantični gradski odmor. Ako ste slobodni, kraj nedjelje donosi novu ljubav u vaš život. Sve što treba da uradite je da ne postavljate nikakvu vrstu ograničenja i da budete hrabri.

Ribe

Ljubavni horoskop kaže da je moguće da će se bivši partner ponovo pojaviti u vašem životu i uzdrmati vaš trenutni mir. Takođe razmotrite mogućnost da će vaš partner kontaktirati ljubav iz svoje prošlosti i to će uticati na vašu vezu. Rješenje za svaku situaciju ove vrste je pristup problemu sa puno smirenosti i otvorenom komunikacijom. Ako ste slobodni i neko vas privlači, napravite prvi korak.

Izvor: Mondo