Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. marta 2024. godine

24.03.2024. - Magazin

Pročitajte nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od od 11. do 17. marta 2024. godine vas savetuje da se više okrenete svojoj intuiciji. Ono što osjećate pomoći će vam u rješavanju raznih pitanja. Ova nedelja je odlična za obavljanje nekih kreativnih projekata i proučavanje psihologije. Budite pažljiviji u ljubavnom odnosu. Može doći do sukoba i nesporazuma. Možda će neko oko vas pokušati da vas laže, zbog čega mogu da se pojave hladnoća, sumnjičavost i nerazumijevanje. Provjerite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam ponedeljak i srijeda.

BIK

Ova nedelja će uticati na polje finansija. Završićete neki važan projekat ili posao i za to ćete biti nagrađeni. Moguće je da ćete željeti da investirate u nešto novo i da ćete od toga imati neku korist. Ovdje će biti važno da se fokusirate na ono što tačno želite i šta tačno možete da dobijete. Moguće je da će neko od Bikova otići na kratko putovanje. Generalno, nedelja je prilično aktivna, bićete stalno u pokretu. Za neke Bikove, ovo je sjajno vrijeme da budu sa svojom porodicom, voljenima, okrenu se porodičnim tradicijama i proslave neki događaj. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BLIZANCI

Tokom ovih dana vratićete se starim nedovršenim zadacima. Ova nedelja je odlična za završetak onoga što ste ranije odlagali. Budite oprezni u komunikaciji, ispričajte sve kako jeste i pazite da i vi ne budete prevareni. Sve tajno postaće jasno i ne smijete da zaboravite na to. Ako imate neke poteškoće u odnosima sa drugima ili rješavanju poslovnih pitanja, ovdje će vam odgovarati pristup koji do sada niste probali. Vaša sposobnost snalaženja pomoći će vam da se izvučete iz situacije koja nije prijatna. Kada je ljubav u pitanju, važno je da vjerujete svojoj intuiciji. Mogući problemi sa varenjem. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RAK

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine vas savjetuje da obratite pažnju na svoje emocionalno stanje. Skloni ste da analizirate sitnice, a vaše misli vas dovode u loše raspoloženje. Shvatite da vas ni u čemu ne ograničavaju oni koji su oko vas, već vi sami. Zvijezde kažu da ove nedelje ne bi trebalo da se svađate sa drugima niti da ulazite u sukobe. Nema potrebe da dokazujete da ste u pravu, sve će se samo pokazati. Odličan period za ljubav! Zauzeti Rakovi jačaju odnos sa partnerom, slobodne čeka lijepo poznanstvo. Više spavajte. Najbolji dani biće vam petak i subota.

LAV

Dobićete priliku da počnete ispočetka. Pojaviće se želja da probate nešto novo. Možda ćete početi da planirate svoje ljetno putovanje ili poželjeti da odete na kratko putovanje upravo tokom ove nedelje. Ne oslanjajte se na greške iz prošlosti ili negativna iskustva, pokušajte da ih pustite i postupajte po svojoj intuiciji. Ove nedelje imate tendenciju da vidite situaciju drugačije od svih ostalih. Imate nove misli, svježe, čiste, a ne kao svi ostali. To vam daje prednost u odnosu na druge. I zauzeti i slobodni Lavovi mogu krajem nedelje da se suoče sa razočaranjima. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

DJEVICA

Vaš nedeljni horoskop kaže da ćete imati odličnu priliku da se pokažete u timu. Čeka vas veliki uspijeh koji ćete proslaviti sa svojom porodicom i prijateljima. Konačno stižu rezultati koje ste dugo čekali! Kada je ljubavni odnos u pitanju, gradićete ga po principu 50:50. Drugim riječima, možda će vam partner tražiti veliku uslugu, a vi ćete pitati gdje je zasluga. Horoskop vas savjetuje da tokom vikenda ne ostajete kod kuće, naročito ako ste slobodni. Jedna tajanstvena osoba može da uplovi u vaš život. Povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine je pripremio iskušenja i provjeru snage. Hoćete li moći da pravilno koristite moć koja vam je data, da ne manipulišete ponovo ljudima? Ova nedelja će vam zaista dati moćnu energiju kada će svi oko vas osjetiti da ste u nekim stvarima jači od njih. Takođe, ove nedelje slijedi prilično veliki test materijalne prirode – šta potrošiti, u šta uložiti, da li pomoći drugom čovjeku ili ne. Za neke ovo može da bude test snage u vezi. Zapamtite, ako se jedna vrata zatvore, druga će se otvoriti. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i srijeda.

ŠKORPIJA

Pred vama je prilično povoljna nedelja za rješavanje svih poteškoća i nesuglasica. Biće zaista prijatna kada su odnosi sa drugima u pitanju, ali i za karijeru. Dobićete priliku da zaradite više ili da započnete privatni biznis o kom maštate. Rezultati možda neće doći odmah. Moraćete da uložite malo više truda da biste dobili ono što želite. Za Škorpije koje već dugo žele da postanu roditelji, ova nedelja je odlična prilika. Slobodne Škorpije čeka puno strasti i romantike! Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

STRIJELAC

Ove nedelje ste skloni da mislite samo na sebe, što bliske ljude može da odbije. Dobro razmislite kako postupate. Neko će vam se obratiti za pomoć, a vaša dobra volja može višestruko da vam se isplati. Odlična je nedelja za rad u timu, budite sigurni. Ako ste zauzeti, postoji mogućnost da se treća osoba miješa u vaš odnos. Poteškoće će se riješiti tokom vikenda. Ako ste slobodni, uplovićete u zanimljivu komunikaciju sa nekim putem društvenih mreža. Prihvatite poziv za sastanak. Uvedite fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.

JARAC

Očekuje vas test smirenosti, ravnoteže i unutrašnje harmonije. Ovo je nešto na šta treba da obratite pažnju. Vaši postupci će veoma dobro uticati na vaše emocionalno stanje. Nedelja je odlična za sklapanje novih ugovora, saradnju sa novim kompanijama ili ljudima. Moraćete da uložite malo više truda nego inače. Dobro bi bilo da se bavite sportom tokom ove nedelje i odvojite vrijeme za sebe i svoje telo. Istovremeno ćete se osećati prilično samouvjereno, a samim tim i privući ljude koje želite. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

VODOLIJA

Izbor je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Zaista ćete morati da donesete odluku u kom pravcu da idete dalje ili šta da izaberete. Savjet je da se ne osvrćete na prošlost i gledate samo naprijed. Počnite da radite i samo prestanite da razmišljate. Ono o čemu se ranije moglo samo nagađati postaće potpuno jasno, a to će vam omogućiti da odlučite o svojim planovima. Vikend je rezervisan za lijepa iznenađenja na polju ljubavi. Prepustite se emocijama. Moguće glavobolje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i srijeda.

RIBE

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine obećava potpuni preporod! Budite spremni da stvari ne idu baš po vašem planu, ali već sredinom nedelje dešava se preokret. Uvjerićete se da ne morate za sve da se oslanjate na druge i da sve možete da postignete sami. Možda će neko prekinuti odnos sa vama, ali shvatićete da je tako trebalo da bude. Stižu nove mogućnosti, ideje i nova inspiracija za realizaciju planova. Ne budite sebični u ljubavi. Saslušajte tuđe želje i potrebe. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Izvor: Mondo.ba