Škorpije na korak do velike životne promjene, Ribama će najzad da svane…

10.04.2023. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

OVAN

POSAO: Uprkos tome što je nedjelja bićete veoma aktivni i uradit ćete mnogo toga korisnog već u prvoj polovini dana. Kao i uvijek ambicija na prvom mjestu. LJUBAV: Svoje slobodno vrijeme ćete maksimalno posvetiti osobi koja vas zanima. Danas je dan za osvajačke pohode! ZDRAVLJE: Veoma dobro se osjećate.

BIK

POSAO: Neplanirano se pojavljuju obaveze. Sve završavate veoma brzo. Povoljan dan za daleka putovanja. LJUBAV: Tajna priča se zahuktava. Ne marite previše ni ako ste otišli predaleko. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da višak energije usmjerite na neku umjerenu fizičku aktivnost.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan dan za vas! Nećete imati previše obaveza. Što nije baš dobra preporuka. Blizanac mora da ima uvijek neku akciju. LJUBAV: Veoma prijatni trenuci u krugu prijatelja, donijate svu pažnju koja vam je potrebna- sa svih strana. ZDRAVLJE: Danas se osjećate odlično!

RAK

POSAO: Nervozni i strahujete od nekog gubitka. Potrudite se da ne pokažete paniku već inicijativu. Od vas se mnogo očekuje. LJUBAV: Na ivici ste i svaka pogrešna riječ može da vas navede da ozbiljno razmislite o raskidu ljubavne veze. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi, osjetljivi ste veoma.

LAV

POSAO: Dobar dan samo za one koji sarađuju sa strancima. Jedino to smatrate dobrim poslom, zaradom. U suprotnom, bežite od posla. LJUBAV: Neko vas je zaintrigirao i sada se premišljate… Da li će ga vaše okruženje prihvatiti… ZDRAVLJE: Držite se dalje od potencijalnih izvora zaraze.

DJEVICA

POSAO: Moguće je da će neko da vam da pozajmicu ako ste je zatražili ili će vam biti vraćen neki novac na koji ste uspjeli da zaboravite! LJUBAV: Veoma povoljni aspekti za one koji imaju partnere. Slobodni se mogu upustiti u neku (skandaloznu) aferu. ZDRAVLJE: Danas nema većih problema.

VAGA

POSAO: Povoljan dan za one koji planiraju da sklope nove dogovore ili partnerstva. Otvoreno ćete pokazati svoje mišljenje saradnicima. LJUBAV: Nagli prekid neke veze ili nagla odluka da sa nekim uđete u neizvjesnu avanturu! Razmislite. ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom, blijedilo.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao. Niste još shvatili gde biste išli, ali ovako više nećete izdržati. Preopterećeni ste obavezama iako se ne žalite na to. LJUBAV: Sve je u nekim prihvatljivim okvirima, malo vam je dosadno. Želite uzbuđenje? ZDRAVLJE: Preporučuje se što veća fizička aktivnost!

STRIJELAC

POSAO: Dobar dan za vas… Ko god da je radio protiv vaših intresa, nije mu uspjelo. Lako dolazite do poboljšanja finansija danas. LJUBAV: Kao i uvek, široke ruke, obradovat ćete voljenu osobu! Srećna je osoba koja živi sa vama ili započinje vezu. ZDRAVLJE: Danas možete da riješite neki problem koji vas je mučio.

JARAC

POSAO: Previše obaveza. Moguće je da ćete morati da otkažete planove koje ste imali za vikend. LJUBAV: Imate podršku u okviru kuće. Šteta što ćete veći dep dana provesti na poslu. Malo ste uznemireni i pokazujete to partneru. ZDRAVLJE: Isplanirajte ljekarski pregled u danima koji dolaze.

VODOLIJA

POSAO: Kroz komunikaciju ćete postići mnogo. U nekoj neobaveznoj priči nailazite na novu poslovnu priliku. LJUBAV: Osećate se kao da ste ponovo u školi… Leptirići u stomaku zaigraju kada vas pogleda osoba koja vam se dopada duži period. Pokrenite se, niste u školi… ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE

POSAO: Očekujete poboljšanje na polju finansija. Situacija može biti odlična ako se budete dobro organizovali. Ne rizikujte previše, nego igrajte na sigurno. LJUBAV: Povukli ste se u sebe. Partner ne umije da čita misli. Moguće je da će vas pogrešno protumačiti. ZDRAVLJE: Vodite računa o višku kilograma

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay