Džejms Makartni i Šon Ono Lenon snimili prvu zajedničku pjesmu (Video)

15.04.2024. - Magazin

Džejms Makartni, sin Pola Makartnija, objavio je novu pjesmu pod nazivom “Primrose Hill”, koju je napisao zajedno sa Šonom Ono Lenonom, sinom Džona Lenona i Joko Ono.

Danas sam veoma uzbuđen da podijelim svoju najnoviju pjesmu koju je napisao moj dobar prijatelj – Šon Ono Lenon – napisao je mlađi Makartni na društvenim mrežama.

“Sa objavljivanjem ove pjesme, osjećam se kao da se zaista krećemo i tako sam uzbuđen što ću nastaviti da dijelim muziku sa vama. Imao sam viziju kao dijete u Škotskoj, jednog divnog ljetnjeg dana”, objasnio je on o numeri u prethodnoj objavi na društvenim mrežama.

Prepustivši se, u mislima sam vidio svoju pravu ljubav i spasioca. ‘Primrose Hill’ je o tome da se bacim na posao i pronađem ovu osobu.

Makartni je takođe otvorio svojevrsno takmičenje u vezi sa muzičkim spotom za “Primrose Hill“.

Konkurs je otvoren za parove svih uzrasta i poslati video “mora da uhvati suštinu ljubavi i romantike dok prikazuje ljepotu omiljene romantične lokacije para“.

Makartni je u februaru objavio singl pod nazivom “Beautiful” – njegovo prvo izdanje od 2016. – a Lenon je takođe objavio novu muziku u februaru u obliku ploče “Asterisms”, svog četvrtog solo albuma, prenosi headliner.

Izvor: Srpska info