Blizancima stiže novac, Škorpije se zaljubljuju, Jarčevima neko “radi iza leđa”

18.02.2024. - Magazin

Pročitajte sedmični horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

horoskop

OVAN

Sedmični horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine donosi nedelju punu kreativnosti. Nešto ćete sami stvarati, što vas dodatno pokreće. Odlična je prilika da se povežete sa ljudima od uticaja. Kada je riječ o ljubavi, poslušajte svoje srce i slijedite instinkte. Nećete pogriješiti! Vožnja biciklom, trčanje ili šetnja su odličan način da skinete višak kilograma. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i petak.

BIK

Ove nedjelje možete da očekujete neočekivano. Budite spremni za male promene kada je riječ o vašoj svakodnevici. Moguće je i kratko putovanje. Dišite punim plućima i dajte sebi malo oduška. Zaslužili ste! Slobodni Bikovi privlače pomalo “tešku” osobu, dok će oni zauzeti morati više da se potrude oko partnera. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BLIZANCI

Početak nedjelje je za Blizance obećavajući. Bićete rado viđen gost na različitim mjestima, ali trudite se da ne forsirate previše sebe. Prvo odredite prioritete! Komunikacija vam je jača strana, trudite se da budete jasni i koncizni kako ne bi došlo do zabune. Oni sa privatnim biznisom imaju mogućnsot da prošire svoje tržište. Stiže vam krajem nedelje i priliv novca. U ljubavi sve ide kako ste zamislili. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

RAK

Ova nedjelje je puna izazova, a najviše će da se odrazi na vaše emocionalno stanje. Zvezde vas savjetuju da se više posvetite vašim bližnjima i porodici. Trudite se da ne obavlajte više poslova u isto vrijeme, jer bi mogli vrlo lako da “pregorite” na poslu. Oni u braku nek izbjegavaju ljubomorne scene, dok će slobodni Rakovi biti na meti udvarača. Najbolji dani biće vam utorak i nedjelja.

LAV

Lavovi ove nedjelje će morati da se potrude više, kako bi ubirali plodove svog rada. Zvijezde vam savetuju da se ne plašite da preuzmete vođstvo i inicijativu. Trudite se i da ne zapostavite sebe i krajem nedelje uživate u prirodi ili se jednostavno opustite kako samo vi znate. U ljubavi dajte više ljubavi kako bi vam bila uzvraćena. Ne krijte je u sebi… Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

DJEVICA

Ove nedjelje komunikacija na poslu će vam biti veoma važna. Pažljivo upijajte svaku riječ i ne širite i neproverene informacije. Ljubav i posao će vam biti isprepleteni. Trudite se da odvojite poslovno i privatno. Slobodne Djevice privlače krajem nedjelje jednu snažnu i ambicioznu osobu. Najbolji dani biće vam petak i subota.

VAGA

Sedmični horoskop od 19. do 25. februara  2024. godine vam donosi razrješenje međuljudskih odnosa. Ako ste bili sa nekim u svađi, izmirićete se. Zvezde vam donose manje stresnih situacija, ali nemojte da se opuštate. Marljiv rad i trud biće nagrađeni na kraju nedjelje. Unosite više vitamina i izebgavajte kontake sa prehlađenim ljudima. Najbolji dani biće vam sreda i nedjelja.

ŠKORPIJA

Početkom nedjelje kao da ćete imati neku vrstu blokade. Zvijezde vam savetuju da ne razmišljate previše o tome, već da pronađete najbolji način za opuštanje. Oslonite se na partnera! Slobodne Škorpije se zaljubljuju do ušiju. Vreme je da preduzmete prvi korak. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

STRIJELAC

Jarčevi već na početku nedjelje hvataju zalet. Poželećete da se dokažete na poslu. Radite to sa stilom i bez nametanja sopstvenog mišljenja. Oni sa privatnim biznisom profitiraju sredinom nedjelje. Samci upoznaju ambicioznu osobu. Udružite zajedničke snage! Obratite pažnju na ishranu, unosite manje masne hrane. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

JARAC

Sedmični horoskop krajem februara 2024. godine vam govori da ne žurite sa poslovnim odlukama. Nije sve onako kao što izgleda. Jedna osoba iz okruženja bi mogla da vam “radi iza leđa”. Pazite kome se poveravate. Obratite pažnju na rokove i isplatu troškova, kako vam se oni ne bi gomilali. U ljubavi nova osoba na vidiku. Zauzeti Jarčevi uživaju sa drugom polovinom. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VODOLIJA

Ukoliko ste imali napete odnose sa kolegama i nadređenima na poslu, ove nedjelje se poboljšavaju. Nije loša ideja da razmsilite o dodtnom prihodu koji neće da vam iziskuje previše vremena. Vodolije u braku osećaju manjak strasti, vrijeme je da uradite nešto po tom pitanju. Slobodne Vodolije ne znaju za koga da se odluče, ali krajem nedjelje sve će biti jasno. Najbolji dani biće vam petak i subota.

RIBE

Sedmični horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine vam donosi priliku da se pokažete na poslu. Budite temeljni u radu. Ukoliko planirate da započnete vezu, moraćete više da se potrudite. Oni zauzeti se susreću sa sumnjom i nepovjerenjem. Vrijeme je za razgovor u četiri oka. Obratite pažnju na krvni pritisak. Najbolji dani biće vam srijeda i nedjelja.