Pred Bikovima dobar radni dan,Djevica više pažnje da posveti partneru

12.01.2023. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju danas

Ovan

Sasvim prosječan radni dan je pred tipičnim. Ovnovima, da u nešto usporenijem ritmu ipak završe sa zacrtanim obavezama. Prosječan dan očekuje vas i kada su ljubavna dešavanja u pitanju, što ne znači da treba da budete pasivni. Moguće stomačne tegobe.

Bik

Vrlo dobar radni dan očekuje Bikove, da na profesionalan i odgovoran način završe započete obaveze. Moguća je i nova poslovna ponuda od nekog od sa kim ste ranije sarađivali. Nije povoljan dan za potezanje nekih tema iz prošlosti, pokušajte da eventualne nesuglasice sa dragom osobom riješite na kompromisan način. Odlično.

Blizanci

Povećan obim posla očekuje većinu tipičnih Blizanaca ove srijede. Potrudite se da se suviše ne opteretite, i krenite u realizaciju po prioritetima. Zbog zauzetosti poslovnim obavezama, ali i vaše blage nemotivisanosti ljubavna dešavanja danas bi mogla da budu u drugom planu. Respiratorne tegobe.

Rak

Vrlo dobar početak je pred Rakovima, da bez većeg forsiranja i u ritmu koji im odgovara završe sve svoje poslovne obaveze na vrijeme. Lep dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, gdje bi mogli da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje. Čuvajte se prehlade.

Lav

Obaveza dosta, a dinamika nešto usporenija, to je scenario koji na poslovnom planu očekuje Lavove. Potrudite se i da izbjegnete nesporazume sa osobama od autoriteta. Vrlo povoljan dan je pred vama ukoliko ste riješili da neku od svojih ljubavni zamisli sprovedete u djelo. Samo naprijed. Vrlo dobro.

Djevica

Dosta posla, posebno vezanog za sferu komunikacije i organizacije očekuje većinu tipičnih Djevica, gdje se očekuje da sasučete rukave i punom parom krenete naprijed. Pozabavite sopstvenim prioritetima i realno sagledajte aktuelnu ljubavnu situaciju, gdje je izvjesno da je potrebno da napravite početne korake ka poboljšanju odnosa. Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Fokus bi trebalo da vam bude na završetku zaostalih obaveza koji su dio ranijeg poslovnog plana, a kako biste izbiegli potencijalne komplikacije. Povoljni su aspekti da bar jednu ljubavnu zamisao sprovedete u djelo, na obostrano zadovoljstvo. Uživajte. Vrlo dobro.

Škorpija

Pojačano angažovanje očekuje većinu Škorpija. Razloga za zabrinutost i veću žurbu nema i zato ne dozvolite da vas drugi požuruju. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom razloga za brigu nema, ali ukoliko želite da nešto promijenite poslušajte svoju intuiciju. Sasvim solidno.

Strijelac

Iako suočeni sa povećanim obimom obaveza Strijelčevi ne bi trebalo da se rasplinu na više strana, već da svoje zacrtane obaveze raspodijele na etape. Odličan dan je pred vama da se iskreno i sa puno pažnje posvetite dragoj osobi. Uživajte. Osjetljivost grla.

Jarac

Sve ide svojim tokom, samo se dobro organizujte i nemojte sebe preopteretiti nerealnim poslovnim ciljevima. Bez značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Sve bi trebalo da funkcioniše kako treba. Posvetite dovoljno vremena odmoru.

Vodolija

Iako vas očekuju obaveze sa svih strana, nema razloga za nervozu, strpite se i malo se bolje organizujte. Pokušajte da izbjegnete sitne čarke i prepucavanja, nije vrijedno trošiti energiju na stvari koje u suštini nisu toliko bitne. Oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i realizacije profesionalnih obaveza zahtijevaće od vas fleksibilniji pristup a nikako nerviranje. Nije loš dan za uspostavljanje novih poznanstava, pa bi bilo lijepo da se malo potrudite jer nikad se ne zna na kakvo iznenađenje možete naići. Slaba cirkulacija.

 

izvor:Agencije/FOTO:Ilustracija