Popularne pjevačice Madona i Britni ponovile poljubac

11.06.2022. - Magazin

Na MTV-jevoj dodjeli nagrada 2003. godine Madona je pored Britni, poljubila i Kristinu Agiljeru.

Na vjenčanju popularne pop pjevačice Britni Spirs (Britney Spears) koje je održano ove sedmice, Britni i Madona ponovile su svoj slavni poljubac s pozornice koji su izmijenile na MTV-jevoj dodjeli nagrada 2003.

Britni i Madona tada su zajedno s  Kristinom Agiljerom (Christina Aguilera) izvele Madonin hit “Like a Virgin”. Tokom izvedbe koju su iz publike pratili i bivši dečko Britni Spirs, Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) te Madonin tadašnji muž Gaj Riči (Guy Ritchie), Madona je Britni i Kristinu poljubila u usta.

Ove sedmcie Madona je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima se ona i Britni ponovno ljube, ovaj put na proslavi vjenčanja pop princeze. Britni Spirs se udala za Sema Ašgarija (Sam Asghari) fitness trenera i modela, u svom domu u Los Anđelesu.

“Britni, izgledaš tako sretno i zaljubljeno. Želim tebi i Semu sve najbolje! Sinoć je bilo zabavno i znojno”, kazala je Madona.

Madona je objavila i zajedničku fotografiju na kojoj s BritnI koja je nosila raskošnu Versaceovu vjenčanicu, poziraju Donatela Versaće, Paris Hilton, Selena Gomez i Dru Barimor.

Britni njen muž upoznali su se na snimanju spota Slumber Party 2016., a zaručili su se u septembru prošle godine. Tom je prilikom pjevačica izjavila kako je prosidba “prilično kasnila”. Vjenčanje je održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje starateljstvo koje je kontrolisalo život Britni Spirs. Taj je kontroverzni aranžman prekinuo Vrhovni sud Los Anđelesa u novembru prošle godine.

Izvor:Agencije/Foto:FACEBOOK