Pogledajte dio atmosfere s vjenčanja Britni Spris: Došle Madona, Selena Gomez, Dru Barimor…

10.06.2022.

Spirs je nosila haljinu slavne modne kuće “Versace”, dok se kasnije presvukla u oversized sako, skinula štikle, a u jednom momentu stražnjica joj je bila otkrivena i svi su je mogli vidjeti

Nekadašnja američka miljenica Britni Spirs (Britney Spears, 40) udala se za Sema Ašgarija (Sam Asghari, 28). Objavili su fotografije sa svog vjenčanja, koje su pružile fanovima mali uvid u to kako su se proveli.

Par se vjenčao pred oko 60 gostiju – uključujući slavne Madonu (Madonna), Paris Hilton, Keti Gilton, Selena Gomez i Dru Barimor (Drew Barrymore) – u Los Angelesu.

Spirs je nosila haljinu slavne modne kuće “Versace” i prošetala je do oltara uz pjesmu Elvisa Preslija (Presley) “Can't Help Falling in Love”, kako tvrde izvori.

– Britni je sama prošetala do oltara. Izgledala je apsolutno zapanjujuće u svojoj vjenčanici – kazao je za “People” insajder.

On je dodao da je pjevačica tokom cijele večeri zadržala isti izgled frizure i šminke, ali je tri puta mijenjala odjevnu kombinaciju. Tokom prijema, “rasturila” je i plesni podij sa Madonom.

Drugi izvor je rekao da je zabava završena do 23:30 sati, a mladenci su odvedeni u bijelom Rolls Royceu sa klasičnim natpisom “Upravo vjenčani”.

– To je na kraju bila najsretnija noć za Britni. Željela je vjenčanje iz bajke i dobila ga je. Britni je izgledala zapanjujuće. Veoma je uzbuđena što se udala. Raduje se budućnosti sa Semom – rekao je izvor.

Sem i Britni su se rasplesali na svojoj svadbi, a, kako se vidi na jednoj od fotografija, Britni je nosila samo oversized sako te joj je u jednom momentu stražnjica bila otkrivena i svi su je mogli vidjeti.

Izvor:Agencije/Foto:KEVIN OSTAJEWSKI/SHUTTERSTOCK