Ovi horoskopski znaci će imati najviše sreće u sezoni Ovna

27.03.2024. - Magazin

Sve do sredine aprila čeka nas uzbudljiva sezona Ovna, period novih početaka i vatrenih osjećanja.

Mars oličava hrabar, hrabar i nezavisan duh – podjednako vatren i zapaljiv – zbog čega sezona Ovna (20. mart – 19. april) teži da u vaše živote uvede strast, saradnju, odlučnost i osjećaj zajedništva. Mars, planeta liderstva, seksualnog nagona, snage, ambicija i odlučnosti, vlada Ovnom i upravlja nečijom sposobnošću da se pokrene, istraje i savlada.

Ovo su najsrećniji horoskopski znaci u sezoni Ovna:

Djevica

Ova sezona donosi zamah i prosperitet za vas. Dugovi se izmiruju kao pokloni vremena, novca i resursa. Nove ideje podstiču rast, oštro oko za detalje i motivaciju da unaprijedite svoje vještine. Vaše strpljenje, odlučnost i marljivost su priznati i nagrađeni. Vatrena energija Ovna daje krila vašim snovima.

Vaga

Dobro zasađeno sjeme sada daje plod. Ova sezona je tu da vas nauči nešto o impulsivnoj akciji. Međutim, vaša sposobnost da razmišljate o svojim iskustvima pomaže vam da donosite promišljene odluke, čak i ako vas požuruju. Vaši odnosi napreduju i osjećate se zaista blagosloveno što ste u prostoru u kome vaši materijalni temelji podržavaju vas i vaše voljene. Ova sezona Ovna je za slavlje.

Ovan

Nešto se bliži kraju i dostižete nove nivoe samosavladavanja. Blagoslovi koji dolaze sa povremenim pauzama pomoći će vam da savladate umjetnost strpljenja i usporavanja i da naučite da uživate u najmanjim trenucima. Uzbudljive nove ideje i poduhvati su tu za vas. Donosite odluke na osnovu želja vašeg srca. Ono što vam se čini pravim je put naprijed. Pitajte šta možete da date, i dobićete izvan svojih najluđih snova.

Ribe

Sezona Ovna donosi dar oslobađanja. Oslobodite se onoga što vam više ne služi; oslobodite sve prethodne verzije vašeg života; utišajte buku oko sebe da biste vidjeli šta vas okružuje i kako to dodaje vrijednost vašem životu. Ova sezona donosi blagoslove u manjim trenucima. Osjećate neobično zanimljivu mješavinu vatre i vode gdje vam vaša emocionalna dostupnost omogućava da se uvučete u aktivan društveni život, približavajući vas mjestu gdje želite da budete.

Škorpija

Strahovi oko sigurnosti i novca su možda učinili da se osjećate nesigurno u sebe. Međutim, ovo je sezona kada upregnete energetske osobine Marsa i počnete da poštujete svoje obaveze. Zaronite duboko i eliminišite ometanja. Stavite olovku na papir i zabilježite kako svoj život možete učiniti jednostavnijim i produktivnijim tako da se osjećate kao da zaista živite sjajan život, a ne samo da se borite da tamo stignete.

Bik

Ova sezona mijenja mnoge stvari za vas na dubokom nivou. Osjećate se kao da ste konačno pronašli odgovore koje ste tražili. Sada se zbrinjavaju svi oni slonovi u prostoriji punoj staklarije koje je odavno trebalo riješiti. Očekuje vas novi talas prosperiteta i sve što ste do sada doživjeli kulminira u nešto veliko i lijepo u vašem životu, piše www.lepotaizdravlje.rs.

Izvor: Glas Srpske