Pročitajte šta vas očekuje ove sedmice

13.11.2023. - Magazin
Pogledajte šta nas očekuje ove sedmice.

34.jpeg

Ovan

Posao: Veoma uspješna nedjelja. Izbjegavajte nesuglasice ako do njih dođe. Postavite prioritete i uspjeh neće izostati. Jedna ponuda za novu saradnju vam može donijeti uspjeh.

Ljubav: Na ovom polju lijepa dešavanja. Uživajte u ljubavi samo nemojte biti ishitreni u odlukama. Ako je bilo problema situacija se stabilizuje.

Zdravlje: Dobro se osjećate, blagi oprez od lakših povreda i infekcija.

Bik

Posao: Jedna dinamična i uspješna nedjelja. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finasijama.

Ljubav: Na ovom segmentu života bez većih promjena. Možda vam neka osoba iz radnog okruženja privuče pažnju.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Blizanci

Posao: Moguće su promjene na ovom polju. Biće posla ali i manjih zastoja u planovima. Promjene na bolje su evidentne.

Ljubav: Na polju ljubavi lijepa dešavanja. Ako se niste zaljubili postoji vjerovatnoća da ćete ubrzo. Lijepa dešavanja na ovom polju. Uživajte.

Zdravlje: Moguć je pad energije i premor. Više odmarajte.

Rak

Posao: Svi koji se bavite privatnim poslom imaćete uspjeha ove nedjelje, a i većeg priliva novca. Svakako jedna aktivna nedjelja koja donosi prosperitet.

Ljubav: Bez bitnih promjena. Moguće da nekvalitetne veze privedete kraju. Zauzete očekuju lijepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom i venskom cirkulacijom.

Lav

Posao: Biće ovo aktivna nedjelja puna novih ideja i aktivnosti. Nije vrijeme za bitne odluke. Svakako vaš trud i rad će vam se isplatiti.

Ljubav: Emocije se pokreću. Moguće je iznenadno poznastvo ili dobra komunikacija sa zanimljivom osobom. Neko sa kraćeg puta ili iz vašeg okruženja vam pokreće emocije.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta i energije. Više odmarajte.

Djevica

Posao: Mogućnost prosperiteta. Svakako zadovoljstvo na polju finasija. Bićete zadovoljni i otvaraju vam se nove mogućnosti. Neki mogu biti nagrađeni za svoj rad. Lijepa nedjelja na ovom polju.

Ljubav: Moguća su nova zanimljiva poznastva. Dobra komunikacija i puno lijepih dešavanja.

Zdravlje: Pojačana nervoza i uznemirenost. Radite na opuštanju i relaksaciji. Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Lijep period. Pokrenite se i mnogima može doći do bitnih promjena. Budite spremni za izazove. Finasije dobre.

Ljubav: Lijepi trenuci, moguće je da se zaljubite i uđete u emotivnu vezu, lijep period na ovom polju.

Zdravlje: Moguća pojava hroničnih zdravstvenih problema. Obatite pažnju na ishranu.

Škorpija

Posao: Pozitivna dešavanja ali rasčistite sa sobom da li ste na pravom putu i šta treba da mijenjate. Energije vam neće nedostajati i samo naprijed. Oprez sa finansijama.

Ljubav: Nije vrijeme za ulazak u emotivne veze možete da se osjećate nostalgično ili vam se neko može javiti sa kraćeg puta, koga dugo niste čuli. Zauzeti izbjegavajte ulazak u tajne veze.

Zdravlje: Dobro se osjećate moguć je pad energije.

Strijelac

Posao: Ostvarenje vaših planova i želja ali budite strpljivi još neko vrijeme krajem nedjelje očekujte prosperitet i povoljne okolnosti na ovom polju. Finasije su dobre.

Ljubav: Odličan period za poznanstva komunikaciju ostvarenje želja i planova. Zauzeti ako je bilo problema, sad dolazi period više razumijevanja i bolji odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Radite na kvalitetu sna

Jarac

Posao: Kada je posao u pitanju, uspjeh, zadovoljstvo i prosperitet. Možete da očekujete glas koji će vas usrećiti. Polovinom nedjelje izbjegavajte sukobe.

Ljubav: Nije nedjelja naklonjena za započinjanje novih emotivnih veza ali moguće su simpatije preko posla. Zauzeti radite na kvalitetu odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća pojava hroničnih pojava zdravstvenih problema i oprez od virusnih infekcija.

Vodolija

Posao: Odličan poslovni period, pa ako želite neke promjene na ovom polju – razmislite u ovom period, jer će vam biti od koristi. Lijep period i same finansije će biti zadovoljavajuće

Ljubav: Planiranje zajedničkog života i ulaska u vezu. Moguće je da vam se javi neko sa daljeg puta i koga dugo niste čuli. Vaš emotivni život se popravlja bićete zadovoljni i ispunjeni ljubavlju.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak mogući problemi sa stomakom.

Ribe

Posao: Lijepa nedjelja ali puna izazova i turbulencija. Moguće je prolazno nezadovoljsvo kada su finansije u pitanju ali i iznenadni dobitak krajem nedjelje koji će vas usrećiti.

Ljubav: Ove nedjelje su moguće pojačane strasti, kao i ulazak u avanture. Zauzeti, razmislite o zajedničkom životu i budućnosti ,samo se više posvetite partneru i izbjegavajte nesuglasice u odnosu.

Zdravlje: Mogući problemi sa virusnim infekcijama i sa donjim dijelom stomaka.

Izvor: Bl portal