Ovnovi u nedoumici zbog ljubavi, Rakovima stiže neočekivani poziv, Vodolijama slijedi promjena…

09.04.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 9. april!

Ovan
Neko će vam vjerovatno pomoći novčano, ali morate da znate da nije dobra opcija da odbijete. Značiće vam u daljem napretku, a ta osoba vam zaista želi dobro. Što se ljubavnog polja tiče, spremni ste za viši nivo, ali čini se da vaš partner ima razne nedoumice o kojima želi da razgovara sa vama.

Bik
Dobro upravljate svojim finansijama, pa samim tim možete planirati kupovinu nečeg velikog i vrijednog. Kolege vam maksimalno izlaze u susret, a na korak ste do napretka na poslu. Isplanirajte jedno romantično putovanje i iznenadite voljenu osobu, prijaće vam više nego što mislite!

Blizanci
Dobićete priliku da unapredite svoje veštine na radnom mjestu, ali ne pokazujete preteranu zainteresovanost. Sukobi sa bivšim partnerom su vas dotukli, ali to nije razlog da mislite da je svemu došao kraj. U prilog tome govori i mogućnost upoznavanja jedne nove osobe, koja će vam potpuno promijeniti pogled na život!

Rak
Stres na poslu je neizbježan, a koliko god da se trudite da ga dobro podnesete, sustiže vas. Moguće je da će se odraziti i naše zdravlje, u vidu alergija ili problema sa kožom. Očekujte neočekivani poziv od osobe kojoj se izuzetno dopadate i koja to godinama krije.

Lav
Problemi sa novcem će za neke vjerovatno biti gotovi, a svi oni koji su veoma poslovni aktivni, primijetiće da njihovi prihodi rastu. Osim toga, imaćete sreće što se tiče imovinskog dela ili papirologije koju dugo sređujete, ali potrudite se da ne zapostavljate svog partnera.

Djevica
Uspjećete da unesete promjene u svoj način života, a danas postoje velike šanse za improvizovani izlet . Neki od vas će vjerovatno uskoro otputovati, a za to će biti zaslužen partner koji vam sprema jedno iznenađenje! Opustite se malo i uživajte!

Vaga
Uspjećete da prikupite kapital za nešto što želite da kupite ili uradite. Neko priznanje se sprema za vas na poslu, a ono vam se ni malo neće dopasti. Svoj emotivni odnos sa partnerom držite dalje od prijatelja, jer jedan nije iskren prema vama, koliko god vama to zvučalo nelogično.

Škorpija
Iscrpljeni ste više nego ikad, a željni zarade više nego ikad. Polako, potreban vam je predan i pošten odmor kako biste svim silama mogli ka naprijed. Ispunićete svoj cilj, ali onda kad napunite baterije. Prija vam druženje sa prijateljima, ali nećete moći da izbjegnete osmeh zbog jedne osobe suprotnog pola.

Strijelac
Važan lični posao koji podrazumijeva putovanje van grada biće uspješno završen. Nekima je zagarantovan prelazak u bolje mjesto stanovanja. Krize sa finansijama su konačno prošlost, ali su mogući sukobi na ljubavnom polju. Teško pronalazite razumijevanje sa partnerom, razgovarajte!

Jarac
U poslu ne ide onako kako ste zamislili, ali nemate ni volju da se trudite da bude sve kako treba. Rezultati će doći onda kada se potpuno predate tome. Iako imate mnogobrojne udvarače, vama iz glave ne izbija bivša ljubav. Ako vam je za utehu, i ona misli na vas!

Vodolija
Ovo je odlično vrijeme za planiranje promjena, novih projekata ili promjenu posla. Željni ste noviteta u svom životu, a to može biti sjajan početak boljeg perioda! Ljubav vam dolazi iz neočekivanog kraja i moći ćete da je iskoristite na najbolji način.

Ribe
Stvari izgledaju sjajno jer novac dolazi iz različitih izvora. Neki od vas će vjerovatno usvojiti jogu ili meditaciju kako bi održali duševni mir. Ipak, sukobi sa partnerom se ne mogu tek tako riješiti, tako da je vreme da se pomirite da je vašem odnosu došao kraj.

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay