Ovih 6 trendova će dominirati i u 2023. godini

07.11.2022. - Magazin

Ovo su odevni komadi koji su klasika s razlogom – izgledaju bezvremenski i osnova su za bezbroj kombinacija.

Ovo su odevni komadi koji su klasika s razlogom – izgledaju bezvremenski i osnova su za bezbroj kombinacija. Kada imate dobro osmišljenu „osnovnu garderobu“, odnosno „kapsularnu garderobu“, uvek ćete imati šta da obučete. Na ovaj način se izbegava zamka ishitrenih, impulzivnih kupovina, ali i štiti planeta, jer znamo koliko je modna industrija zagađuje.

Odelo u neutralnoj boji

Crna, bela, bež, siva – to su neutralne boje u kojima je najbolje kupiti dobro skrojeno odelo. Može biti formalno i profesionalno, može biti buntovno i šik – u zavisnosti od toga kako ga stilizujete. Važno je da vam savršeno stoji i da se u njemu osećate moćno. Širi krojevi pantalona i muški izgled blejzera su trenutno najpopularniji, ali stil odeljenja možete prilagoditi svom ukusu.

 

Kožna jakna / pantalone

Koža je najveći trend sa Pariske nedelje mode i nosili su je svi poznati gosti revije. Prošle sezone najpopularniji kožni komad bila je jakna, a taj trend neće nestati – izvesno je da će se dugo nositi. Baš kao i kožne pantalone, koje su idealne za sve jesenje i zimske kombinacije. Koža izgleda seksi, luksuzno, pank – sve što nam treba.

Kišni mantil

Nema ničeg lošeg u ulaganju u kvalitetnu, klasičnu kabanicu, komad koji zauvek asocira na prelazni rok. Najpopularniji su modeli u bež i braon nijansama, sa istaknutim reverima i dužinom do ispod kolena. Sa takvim kaputom svaka vaša odeća će izgledati prefinjenije i skuplje – od haljine do običnih farmerki.

Maksi suknja

Još jedan elegantan komad odeće koji nikada neće izaći iz mode. Maksi suknje su idealne za posao, a mogu biti neočekivano seksi u večernjim izdanjima. Postoje uske, koje će naglasiti vaše obline i figuru, i one šire koje mogu biti sportske ili romantične. U svakom slučaju, vredi ga imati u svom ormaru.

Dvostruki džins

Kombinacija teksas pantalona i teksas košulje ili jakne naziva se “kanadski smoking”. Ovaj trend je uvek aktuelan i nosile su ga brojne poznate ličnosti i modne ikone. Izgleda pomalo retro, ​​ležerno, a ipak ćete izgledati doterano. Veoma je važno da teksas pantalona i gornjeg dela bude u istoj ili bar vrlo sličnoj nijansi – inače neće izgledati dobro, piše Zadovoljna.rs.

Izvor: Alo.rs