Ovaj test otkriva vaše skrivene strahove – ono što ste prvo uočili na fotografiji može reći mnogo o vašoj podsvesti

11.11.2022. - Magazin

Optičke iluzije u kombinaciji sa testom ličnosti mogu otkriti sjajne uvide o vama, vašoj podsvijesti, emocijama i mislima. Svako drugačije posmatra boje, doživljava drugačije određene slike i simbole, a u zavisnosti šta prvo vidite na ovoj slici, može otkriti neke od vaših strahova.

Pažjivo pogledajte sliku i bez razmišljanja recite šta je prvo što ste na njoj primjetili – djevojčicu, leptira, jagodu, pauka ili drvo? Rješenje sa slike otkriva strah koji ste potisnuli u sebi i kojeg je važno da se oslobodite kako vasne bi blokirao na putu ličnog razvoja.

Pročitajte rješenje testa:

Ako ste prvi put videli djevojčicu kako sjedi ispod drveta, to znači da su porijeklo vaših strahova potisnute emocije iz djetinjstva. Odnos djeteta sa mamom je važan jer se veći dio emocionalnog razvoja zasniva na tom odnosu. Mogu se desiti različite vrste događaja koji mogu uticati na um djeteta. Ovdje se manifestuje strah za donošenje odluka i preuzimanje odgovornosti. Kada ga se oslobodite i osvijestite da ste sada samo vi sami odgovorni za svoj život i uzmete stvari i kontrolu u svoje ruke, možete postići velike stvari.

Ako ste prvi uočili leptira, to znači da imate strah od propuštenih prilika. Prema mišljenju stručnjaka, leptir se tradicionalno povezuje sa pozitivnim značenjem. Ali, kao što znamo, postoje dvije strane. Ako je jedna pozitivna, onda je druga tamnija strana ili negativna. Kada se leptiri pojave u vašim snovima, to označava promjene i početke. Leptir je povezan kao simbol i sa svijetom mrtvih. U ovom testu naročito naglašava kod osobe strah od vezivanja, odnosno otpor prema ljubavi.

Ako ste prvo uočili jagodu u centru slike,voćka u ovom testu predstavlja srce. Jagoda se dugo vremena povezuje sa ljubavi i strasti. Takođe, prema legendi, boginja Venera nije mogla da prestane da plače nakon Adonisove smrti. Kada bi suza ili kad bi joj suze padale sa lica na zemlju, nastala bi jagoda. Jagoda u ovom testu predstavlja vaš strah da bi vam srce ponovo moglo biti slomljeno, odnosno da se plašite nekome da pružite šansu jer postoji rizik da vas iznova mogu razočarati.

Osobe koje su prvo videle pauka, imaju strah da će nešto krenuti po zlu, odnosno da se može nešto dogoditi čak i kada se sve odvija po planu i ide kako treba. Ovo se najčešće javlja usled više neprijatnih iskustava tokom života. Pesimizam je sabotirajuća energija koja nas ograničava da napredujemo. Moguće je da previše razmišljate i analizirate stvari na koje ne možete da utičete.

Meda je simbol djetinjstva, nježnosti, naše veze sa unutrašnim djetetom. Ako ste prvo primjetili medu, moguće je da postoje neki strahovi i traume sa kojiam ste se suočili u djetinjstvu, ali ste to poptisnuli i zanemarili. Usled te potisnute emocije ne možeze da pređete na neke nove nivoe u mnogim aspektima života.

Ako ste prvo vidjeli drveće, moguće je da se u vama odvija neki unutrašnji konflikt. Niste sigurni da li da se upustite u nešto jer se plašite da nećete u tome uspjeti. Bolje je da neke stvari preduzmete, nego kasnije da se kajete. Više vjerujte u sebe.

 

izvor:magazin.novosti/FOTO: