Evo ko će vas ostaviti, a da “ne trepne”

30.01.2024. - Magazin

Određeni horoskopski znaci imaju planete poredane tako da su im karakteristike ponašanja prilikom raskida diskutabilne.

horoskop

1. Ovan

Ovan je jedan od najstrastvenijih, najimpulsivnijih znakova Zodijaka. Oni donose spontane odluke, pa bi mogli prebrzo da uđu u vezu sa nekim. Isto tako bi mogli da raskinu sa nekim prebrzo, bez razmišljanja.

Na kraju krajeva, Ovan ima nezgodan temperament. Kada se “zapale”, mogu reći stvari zbog kojih žale.

Ali čak i ako se ohlade i shvate da su pogriješili, biće previše tvrdoglavi da priznaju svoju grešku. Ubijediće sebe da je raskid bio najbolja opcija.

Pošto su njihove emocije tako ekstremne, neće proći dugo dok ne nađu nekog novog da im odvlači pažnju. Nekoga ko će ih natjerati da zaborave da su možda otišli ​​iz veze koja je zaista mogla da uspije – da su joj dali šansu.

2. Blizanci

Blizanci nisu sigurni u sopstvene vještine donošenja odluka. Stalno se preispituju da li su napravili pravi potez u svim oblastima svog života, uključujući i emotivne odnose.

Ako postoji problem u vezi, makar on bio minoran – odmah će se uspaničiti. Počeće da preispituju svoje izbore, dok ne izlude sebe.

Umjesto da izraze svoje strahove i pronađu rješenje, oni će se unervoziti i prekinuti vezu.

3. Vaga

One ne mogu da podnesu konfrontaciju, pa će se, umjesto da objasne sve razloge zašto veza ne funkcioniše i pokušaju da dođu do kompromisa kako bi rješile problem, uplašiti i pobjeći.

Radije bi učinile da se vi osjećate dobro dok izlazite kroz vrata, nego da budu iskrene prema vama o tome šta ih muči. Osjećaju kao da je lakše otići dok ste oboje u relativno dobrim odnosima nego da se dublje upustite u vezu i da na kraju raskinete kada zamrzite jedno drugo.

Osim toga, Vage su samouvjerene. One znaju da će uvijek pronaći pravu osobu za sebe. Gubitak jedne veze nije kraj sveta, tako da ne oklijevaju da odu kada se osjećaju pogrešno.

Izvor: Ona.rs / Autor: N.K.