Ova tri znaka očekuje vrtoglav poslovni uspjeh, valjaće se u parama

01.11.2023. - Magazin

Novembar je mesec preokreta i najvažnije je što će osobe koje su rođene u ova tri znaka imati jako velike mogućnosti da poslovno napreduju. To su Škorpije, Ovnovi i Jarčevi.

111.jpeg

U novembru je vladavina Škorpije i samim tim Sunce u znaku Škorpije donosi jako velike mogućnosti za sve ljude koji su rođeni u ovom znaku, posebno ako se bave privatnim poslom ili poslom koji je vezan za inostranstvo. Posebno će biti važan period od 10. novembra pa nadalje kada su mogući jako dobri pregovori i mogućnosti poslovnih putovanja. Za Škorpije će biti važno da poštuju poslovnu stranu sa kojom pregovaraju jer im to donosi najviše mogućih finansijskih riješenja. 

Kada su u pitanju Ovnovi, energija Marsa je na visokom nivou koje treba pozitivno iskoristiti. Ovo se naročito odnosi na one osobe koje rade u partnerstvu ili su deo velikog tima jer će energija tranzitnog Marsa biti veoma dominantna i važno je sve to organizovati na pravi način.

Što se tiče Jarčeva njihova poslovna situacija je veoma nestabilna već neko vrijeme posebno zbog činjenice da se Pluton vratio u znak Jarca. To je doprinijelo nekih problemima iz prošlosti koji se ne mogu tek tako razriješiti. U narednih mjesec dana Jarčevi će biti usmereni na poslovnu saradnju sa drugim ljudima i to sve može da urodi plodom do kraja godine. 

Izvor: Glas srpske