Nepovoljan period za Ovnove, Škorpija prezasićena poslom, Ribe imaju mogućnost dodatne zarade

02.11.2022. - Magazin

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Za vas je nepovoljan period da započinjete nešto novo ili da ulazite u nešto u čemu se ne snalazite. Nepovjerljivost prema kolegama vas neće daleko odvesti, budite otvoreni i spremni za rad sa drugima. Dopadate se nekome iz vašeg okruženja. Prehlada.

Bik

Osjećate veliki pritisak na poslu, ali nema potrebe da budete nesigurni. Sve držite pod kontrolom. Prihvatite pomoć ženske osobe. Dolazite do nekih novih saznanja o partneru, a koja će drastično promijeniti dinamiku među vama. Obavite sistematski pregled.

Blizanci

Danas je mogući manji stres na poslu. Prihvatite greške i naučite iz njih. Sistem na koji ste navikli ne daje rezultate. Željni ste avantura, maštate o ljubavi koja će vas uzdići i raspršiti vam brige. Promjena mora da dođe od vas. Više se krećite.

Rak

Pripremite se da danas odriješite kesu, mogući su kvarovi u kući koji će iziskivati stručnu intervenciju. Na poslu sve teče glatko. U vezi je moguća ljubomora, mislite da vas “partner prihvata zdravo za gotovo”. Potrebno vam je više sna.

Lav

Pronađite motivaciju, otaljavate posao i to se reflektuje na rezultate. Razgovor sa starijim kolegom bi mogao da vam pomogne da bolje sagledate situaciju. Član porodice je u problemima, očekujte da će od vas zatražiti pozajmicu. Zglobovi su vam osetljivi.

Djevica

Savjetuje se Djevicama da danas izbjegnu potpisivanje bilo kakvih ugovora, odvojite vrijeme da ih bolje proučite. Slobodne Djevice bi trebalo da se “prodrmaju”. Ne trošite vrijeme na ljude koji vas ne zaslužuju. Manjak energije.

Vaga

Pokrenuli ste nekoliko poslova u isto vrijeme, ali se stvari ne odvijaju onako kako ste zamislili. Odredite prioritete i posvetite se onima koji će vam donijeti više novca. Ljubavna situacija je komplikovana. Sjedite na dvije stolice, očekujte svađe.

Škorpija

Potrebna vam je motivacija da izgurate dan, prezasićeni ste poslom. Razmislite o ponudi o promjeni karijere. Možda biste na nekom drugom mjestu imali više da ponudite? Partner vam priprema iznenađenje. Očekuje vas romantičan kraj dana. Mogući problemi sa pritiskom.

Strijelac

Ne ustežite se da kažete šta vam smeta, bolje da postavite stvari na svoje mjesto u startu nego da kasnije upadnete u veće probleme. Ljubav cvjeta. Partner vam je privrženiji nego ikada. Odvojite vrijeme za romansu, ne dozvolite da vam promakne. U odličnoj ste formi.

Jarac

Na poslu su moguće promjene koje vam se neće dopasti. Dajte im vremena, ispostaviće se da su dobre za vas. Ljubavna situacija je napeta. Danas nikako da nađete zajednički jezik sa partnerom. Slobodne Jarčeve očekuje poziv koji ne bi trebalo da ignorišu. Više se krećite.

Vodolija

Našli ste se u nezgodnoj situaciji na poslu, pokušavaju da vas uvuku u spletke i mahinacije koje vam se ne dopadaju. Moraćete da zauzmete čvrst stav. Moguća je romansa sa osobom koju odnedavno poznajete. Pružite šansu ljubavi. Unosite više vitamina.

Ribe

Životne prilike, ali i sam posao pruža Ribama šansu da dodatno zarade. Situacija na poslu je napeta, osjećate se nesigurno, ovaj poslić će vam baš dobro doći. Bivša ljubav pokušava da stupi u kontakt s vama. Da li je to dobra ideja? Posjetite zubara.

 

izvor:Agencije