Najromantičniju priču osamdesetih prekinula je prevara (Foto/Video)

24.03.2023. - Magazin

O njihovoj vezi brujala je javnost.

Goran Milošević pjevač grupe „Generacija 5“ osamdesetih godina važio je za najpoželjnijeg muškarca za kojim su žene „sijekle vene“.

Osim brojnih hitova, uspješne karijere i koncerata, njegovu popularnost dodatno je podstakla ljubav sa jednom od najfatalnijih Beograđanki tog vremena – Jelenom Tinskom.

Iako je skoro deset godina starija od njega, a u to vrijeme već i majka dvoje djece stupila je u vezu sa rok zvijezdom. Upoznali su se slučajno nakon što je Jelena tokom jednog fotografisanja vidjela je slike Gorana Miloševića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska)

Kasnije je za njega rekla da je bio „lijep kao Apolon“. Tinska je bila uporna da osvoji ovog muškarca i u tome je uspjela. Beograđani su ih često viđali u „Šumatovcu“, a mnogi su ih smatrali za najromantičniji par tog vremena.

Kako je Goranova kuća često bila prazna, tamo su se noću viđali, a Tinska bi onda ujutru žurila kako bi kćerke pripremila za školu. Za to vrijeme muzičar ju je čekao u obližnjem kafiću, odakle su se motorom vozili po gradu, piše „Stil“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska)

Međutim, strastvena veza je imala buran raskid. Naime, Jelena je u njegovom krevetu zatekla stjuardesu, a Goranovo opravdanje je bilo da je ona djevojka njegovog druga. Ipak, Jelena mu nije vjerovala i odlučila je da mu se osveti tako što će da spava upravo sa tim drugom. Ovo nije bilo dovoljno, pa se ubrzo udala za slikara Miću Uzelca, ali je na taj brak već poslije mjesec dana stavila tačku.

Nakon toga dala je Goranu još jednu šansu, ali to nije potrajalo.

Malo je poznato da je najveći Goranov hit „Ti samo budi dovoljno daleko“ posvećen upravo Jeleni Tinskoj.

Izvor: Stil