Ove 4 pjevačice su ubjedljivi favoriti za Evroviziju

29.02.2024. - Magazin

U utorak je održano prvo polufinale muzičkog takmičenja “Pjesma za Evroviziju 2024”, dok će se drugo održati večeras.

Responsive image

Prve večeri festivala nastupalo je 14 takmičara, a među njima su i bile Anđela Ignjatović Breskvica i Zorja Pajić, koje su među favoritima. Takođe, večeras će nastupati i Konstrakta, kao i Teya Dora, koje su takođe favoriti za pobjedu. I prije početka muzičkog takmičenja njih četiri su se izdvojile za miljenice publike, pa samim tim mreže danima bruje o njima, njihovim pjesmama i nastupima. Isto tako, one se visoko kotiraju na kladionicama.

Breskvica “Gnijezdo orlovo”

Pjesma “Gnijezdo orlovo” kojom se predstavila mlada pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica izazvala je veliko interesovanje javnosti. Na društvenoj mreži “X” o njenoj numeri mnogo se spekulisalo, te su je neki okarakterisali kao “genocidnu pesmu”. Međutim, ona se nije obazirala na negativne komentare, te je izjavila da se u ovoj pjesmi radi o borbi između dobra i zla, prenosi Blic.

Ipak, “Gnijezdo orlovo” je danima u trendingu, i od svih pjesama koja su učesnici snimili za ovaj festival, ona ima najviše pregleda na Jutjubu.

“E pa sad više nije ni bitna pobjeda na “Eurosongu”, jer svakako ne bismo pobjedili, nego je bitno da Breskvica ode” , napisala je jedna od tviterašica.

Zorja “Lik u ogledalu”

Pjevačica Zorja Pajić visoko se kotira na kladionicama za pobjedu, a na mrežama takođe joj predviđaju prvo mjesto. Ipak, ima i onih koji su zabrinuti.- Zorja za sad osvaja žiri, a Breskvica publiku. E kad se ubace Teya Dora i Konstrakta neka nam je Bog u pomoći – glasio je jedan tvit sa kojim su se mnogi složili.

Njih brine da će upravo ova podijela uticati na pobjedu u ovom takmičenju:

“Glasovi će se podijeliti to me plaši”, pisalo je u komentarima.

Konstrakta “Novo bolje”

Mnogi smatraju da je Konstrakta ipak broj jedan i da je jedan o najvećih favorita za pobjedu.

“Ja bih da Konstrakta zezne sve i ponovo ode na Evroviziju”, glasio je jedan tvit.

“Breskvica neće proći dok Konstrakta posmatra”, pisali su na pomenutoj mreži.

Teya Dora “Ramonda”

Mnogi sa nestrpljenjem iščekuju nastup mlade pjevačice Teya Dore, koja je takođe osvojila srca publike pjesmom “Ramonda”.

Tviteraši smatraju da bi upravo ona ovom numerom mogla da brani boje zastave Srbije u Švedskoj.

Izvor: Srpska info