Koje su najveće mane svakog horoskopskog znaka?

13.06.2023. - Magazin

Ovo su mračne strane horoskopskih znakova:

 

OVAN
Pripadnici ovog horoskopskog znaka su bučni i manipulativni. Plaču kada nije po njihovom. Impulsivni su i netaktični, odustanu od svega čega se dohvate. Naporni su i glasni, a ništa ne kažu.

BIK
Dosadni i lijeni paraziti koji znaju samo da jedu i piju. Nemoguće ih je izbaciti iz kuće, jer je izležavanje ispred televizora jedini hobi koji imaju. Ne vole promjene i tvrdoglavo istrajavaju u svojim stavovima, čak i ako je svima oko njih jasno da griješe.

BLIZANCI
Dosadni su i zamaraju pričama koje nemaju ni početka ni kraja, a sami sebe vide kao vrhunskog zabavljača. Dobro se snalaze i u politici, budući da su besramni ljudi koji nemaju nimalo morala. Kao prijatelji su noćna mora, jer se na njih ne možete osloniti.

RAK
Najosjetljiviji znak koji plače zbog svake sitnice, a ako ih naljutite, moraćete danima da im se izvinjavate i ubjeđujete ih da niste mislili ništa loše. Raka ćete prepoznati upravo po suznim očima i papirnim maramicama koje su uvijek pri ruci, jer se nikad ne zna kada će doživjeti novi emotivni slom.

LAV
Uobraženi Lav je ubijeđen da je bogomdan, a ako nije u centru pažnje, doživljava nervni slom. Zauzet je sobom i svojom veličinom, pa često uopšte ne sluša druge i ne primjećuje šta se dešava oko njega. Lavovi vole da ističu koliko su velikodušni i predusretljivi, ali istina je da sve što rade, rade samo i isključivo za priznanje i zahvalnost.

DJEVICA
U zaista teškoj konkurenciji, Djevica je uspjela da osvoji titulu najdosadnijeg horoskopskog znaka. Stalno nešto prigovara, kritikuje i traži dlaku u jajetu, pa je baš čudno da čak ima i ljude oko sebe koji to trpe. Djevice često kažu da se žale samo zato što teže savršenstvu, ali to je obična glupost.

VAGA
Pretenciozna Vaga većinu vremena provodi ispred ogledala, diveći se lepoti i zadivljujućem osmijehu. Pošto je izuzetno lijena, prolazi kroz život na račun izgleda, a to sa godinama postaje sve teže. Vage teže tome da se bogato udaju i da ne rade ništa do kraja života.

ŠKORPIJA
Ovaj znak je veoma inteligentan, ali svoju inteligenciju koristi da uništi nekoga ili da se osveti. Treba napomenuti da Škorpija može biti povrijeđena ako je samo pogledate na pogrešan način. Ljubomorni su i posesivni, pa redovno uhode svog ljubavnog partnera.

STRIJELAC
On je lijen, ali voli lagodan život, pa se često drži onih sposobnijih i bogatijih od sebe, koji mu obezbeđuju sredstva za život. Veoma su brbljivi i vredni, a često imaju čudan, djetinjast smisao za humor koji niko osim njih ne razumije.

JARAC
Njegov glavni cilj u životu je da prođe što bolje sa što manje novca, pa često jede sa prijateljima ili rođacima, oblači doniranu odjeću i time se hvali. Pesimističan, ciničan i sarkastičan, Jarac svima kvari raspoloženje, pa ga vremenom mogu tolerisati samo najbliži.

VODOLIJA
Lažni humanista i altruista čiji je životni san da osnuje sektu čiji će on biti vođa. Vodolije se ponose svojom plemenitošću, ali su u osnovi sebična bića koja pomažu drugima samo ako imaju koristi od toga.

RIBE
Ribe su najobičniji besposličari koji više vole da pišu pesme i čitaju poeziju sa čašom u ruci, nego da se bace na posao i urade nešto korisno za sebe i svoju porodicu. Pošto ne znaju da razlikuje stvarnost od fantazije, često se zaljubljuju u nekoga čiju su sliku videli na društvenim mrežama.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay