Jarčevima stiže nagrada, Vodolijama novo poznanstvo, Lav se zamjera mnogima

10.09.2022. - Magazin

OVAN

Vaš dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine vam predviđa novu poslovnu saradnju. Kraj radne nedjelje dočekali ste sa pola snage, te je odlična ideja da izađete na omiljeno mjesto i opustite misli. Ukoliko treba da potpišete neki ugovor, tri puta provjerite.

BIK

Dobićete nešto što ste jarko željeli, ali na lijepe oči. Sledeći put morate biti više uporniji i istrajniji kako vam ne bi izostala nagrada. Nedostaje vam jedna osoba i dovešćete sebe u iskušenje da joj se javite. Ako ste raskrstili sami sa sobom u glavi, ništa vas ne košta da je pozovete.

BLIZANCI

U posljednje vrijeme ste pod velikim stresom. Želite sto stvari odjednom, a sami ste svjesni da je to nemoguće. Umjesto što se “lomite” oko toga, mnogo je bolje da sve stavite na papir i bolje se organizujete. Partner vam ne poklanja dovoljno pažnje i to vas nervira. Promijenite taktiku i stvari će krenuti nabolje!

RAK

Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine vam savjetuje da mislite svojom glavom. Pod snažnim ste uticajem nekog iz vašeg okruženja i zato ne možete da sagledate stvari iz drugog ugla. Početak vikenda može da vam pruži beg od svakodnevice. Obratite pažnju na ishranu!

LAV

Pripadnici ovog znaka biće na meti ogovaranja na poslu. Ne primajte sve k srcu i svima “zatvorite” usta svojim radom i trudom. Vrlo je moguće da će vaš stav da privuče osobu suprotnog pola. Organizujte društvo i pobjegnite u prirodu kako biste napunili baterije za narednu nedjelju.

DJEVICA

Muči vas jedna stvar iz prošlosti i pokušavate na sve načine da je odgonetnete. Sada nije vrijeme da kopate po starim ranama. Posvetite se sebi i budućim planovima. Moguće je da će dobiti manje nasljedstvo ili novčani dobitak.

VAGA

Zvijezde su naklonjene vama, zato ih iskoristite! Na poslu će vam se vrzmati nove ideje, ali vam se čini kao da vas niko od nadređenih ne čuje. Budite konkretniji i direktno kažite šta mislite! Mogući su problemi sa varenjem i stomakom!

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine vam poručuje da u svemu što je loše, pronađete i nešto dobro! Iako prolazite kroz težak period, kraj sebe imate osobu koja će uvijek da vas sasluša i bude uz vas. Zanemarili ste malo sebe, pa bi bilo poželjno da postanete “sebični” po tom pitanju.

STRIJELAC

Imate osjećaj da je trenutno “zatišje pred buru”. Ne zanemarujte unutrašnji osjećaj, jer vas on nikad neće prevariti. Neko iskusniji želeće da vam skrene pažnju na nešto važno. Saslušajte ga! Izbjegavajte toksične ljude i budite produktivniji u toku dana!

JARAC

Jezik vam je brži od pameti, što može da zasmeta uticajnim ljudima. Nekada nije sve onako kao što se čini, zato dobro razmislite ako ne želite da se pokajete. Na poslu očekujte neki vid podstreka ili nagrade, pod uslovom da istrajete u projektu na kom radite.

VODOLIJE

Nije loše da malo promijenite okruženje i upoznate nove ljude. Nikada ne znate ko će vam biti od pomoći. Što se tiče karijere, čini se da ste malo stagnirali. Aktivirajte svoje potencijale, jer vas očekuje nevjerovatan napedak. Obratite pažnju na nezdravu i masnu hranu, kao i na poroke!

RIBE

Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. vam donosi pomalo čudne, ali lijepe vijesti. Očekujte poziv od prijatelja da odete na put. Ukoliko možete da organizujete, prijaće vam mali odmor. Zauzete Ribe bi trebalo da porade na strpljenju i izdvoje vreme za partnera. U suprotnom, postaće slobodne!