Kako da prizovete novac u 2024, godini?

01.01.2024. - Magazin

Feng šui savjeti za novčanik u 2024. godini koji pomažu da se privuče novac! Saznajte šta pomaže da se domognete bogatstva.

Responsive image

Po kineskoj astrologiji, 2024. je godina Drvenog zmaja, moćnog i povoljanog znaka koji donosi sreću, uspeh i prosperitet. Pa tako,

srećna boja za 2024. je zelena, koja predstavlja rast i vitalnost.

Prvi korak ka “feng šui novčaniku” jeste da izaberete najbolji model za 2024. Vaš novčanik treba da bude napravljen od kvalitetnog materijala, kao što su prirodna ili eko koža, ili pak kvalitetna tkanina. Trebalo bi da ima funkcionalan dizajn koji će vam omogućiti da lako i bezbjedno pristupite novcu. Takođe bi trebalo da odgovara vašem ličnom stilu i da odražava vašu ličnost. Neki stilovi novčanika koji su pogodni za godinu Drvenog zmaja su novčanici sa dva preklopa, rajsferšlusima ili kopčama. Ovi novčanici su jednostavni, elegantni i praktični.

Ali, najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir pri izboru je boja. Najbolja boja novčanika za 2024. je zelena, ili novčanik koji ima neke zelene elemente, kao što su logotip, patent zatvarač ili podstava. Zelena je srećna boja za 2024. jer simbolizuje element drveta i energiju zmaja. Zelena takođe predstavlja novac, obilje i rast. Zeleni novčanik može da vam pomogne da privučete više novca i prilika za uspjeh u 2024.

Ako nemate ovakav model, a planirate da ga kupite, trebalo bi to da uradite prije 4. februara. Tada se označava tačan početak kineske astrološke godine, što u kombinaciji sa novčanikom koji je po feng šui pravilima za 2024. može da vam donese sreću i bogatstvo.

Drugi korak ka “feng šui novčaniku” je da ga organizujete i očistite od suvišnih kartica, papirića, računa… Vaš novčanik treba da bude uredan jer nered može da blokira protok novca i energije. Papirni i metalni novac, kartice i priznanice treba redovno da sređujete, a u novčaniku držite samo neophodne stvari. Ostatak predmeta treba da čuvate na bezbjednom mjestu, kao što je fioka, kutija ili bankovni račun.

Takođe bi trebalo da izbjegavate savijanje ili gužvanje novčanica, jer ga tako “ne poštujete” i to može da umanji njegovu vrijednost. Račune poređajte prema rastućem redosljedu, okrenute na isti način. Metalni novac treba da držite u posebnom odeljku i izbjegavajte da ga miješate sa drugim predmetima.

Novčići predstavljaju bogatstvo i prosperitet u feng šuiju, tako da se prema njima treba odnositi s pažnjom i poštovanjem.

Izvor: Mondo