Ovi znakovi horoskopa plivaće u novcu, a ljubav će cvjetati

30.01.2024. - Magazin

Do početka februara ove godine bliži nam se pun Mjesec u znaku Lava i prelazak u sezonu misterioznih Riba. Generalno, ovo je pozitivna kombinacija, pogotovo sa finansijske tačke gledišta.

Responsive image

Mnogi znaci će steći povjerenje u svoje poduhvate, a dobiće priliku i da upoznaju uticajnu osobu koja će im pomoći u poslu. Ipak, rođeni u 5 horoskopskih znakova biće srećniji od drugih. Astrolozi su ih imenovali, čitajte dalje da biste saznali ko su miljenici zvezda u februaru 2024.

Ovan

Oni će moći da pronađu ravnotežu između svoje jedinstvene ličnosti i zajednice u kojoj se nalaze. Odnosi Ovnova će postati prijatniji i društveniji. Pun mesec u Lavu podstiče Ovna da voli i brine o svima.

Škorpija

Ljudi rođeni pod ovim znakom mogu da računaju na stabilnost, kao i na sopstvenu snagu i optimizam. Oni će biti oličenje snažnih osjećanja, gvozdene volje i nepokolebljive odlučnosti. Ovo će pomoći da se poboljša situacija u njihovoj karijeri i ličnom životu. Sve je u entuzijazmu koji obuzima Škorpije – oni bukvalno teže da prevaziđu prepreke. Prijatelji će cijeniti njihovu iskrenost i originalnost. A njihova sklonost da sve dublje analiziraju pomoći će im u profesionalnom radu i poslovanju.

Vodolija

Prijatelji će početi da se obraćaju Vodolijama za pomoć, tako da će ovog mjeseca biti ponosni, nezavisni i samopouzdani. Rođeni u ovom znaku neće se plašiti razočaranja, posebno razočaranja u druge ljude. U nekim trenucima će morati da budu čvrsti, pa čak i hladni, posebno prema onima koji troše njihovo vrijeme i novac.

Strijelac

Rođeni u znaku Strijelca kombinovaće toplinu, velikodušnost i ponos sa iskrenim optimizmom i strašću. Biće posvećeni svemu što rade i moći će da steknu dobru reputaciju. Svi problemi koje će Strelci imati biće samo privremeni i oni će moći da se izbore sa svime. Biće spremni da sprovedu mnoge nove ideje.

Jarac

Najuspešnija oblast za Jarčeve biće njihova karijera. Ponašaće se sa velikom odgovornošću, biće ispunjeni energijom i željom da sopstvenim trudom uspeju. Njihova urođena liderska harizma će funkcionisati sama – bez upotrebe sile ili prinude. Za one rođene u ovom znaku dolazi vreme da započnu velike stvari. Znaće kada da budu nežni, a kada uporni. Oni će sticati moć postepeno, ali postojano.

Izvor: ATV