Bikovi neka se ne plaše promjena, Vagama se danas smiješi novac

03.11.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 3. novembar 2023. godine!

11.jpeg

OVAN

Dnevni horoskop za 3. novembar 2023. godine savjetuje Ovnove da ne brzaju da slave kraj radne nedjelje, petak će biti i te kako naporan za ovaj horoskopski znak. Plodovi truda će se uskoro primijetiti. Slobodne “svrbe prsti” da uspostave kontakt sa starom ljubavlju. Zauzeti postavljaju ultimatum partneru. Pojačana nervoza.

BIK

Očekujte jako dobru ponudu za posao, finansijski će daleko nadmašiti vaša sadašnja primanja. Savjet zvijezda je da gledate svoj interes, ne plašite se promjena. Dnevni horoskop slobodnima savjetuje da se ne osvrću na prošlost. Zauzeti treba da riješe važna pitanja sa partnerom. 

BLIZANCI

Dnevni horoskop kaže da očekujete povišicu ili napredovanje u karijeri. Trud i rad koji ulažete već duže vrijeme će se konačno isplatiti. Zauzeti Blizanci prave “frku” bez razloga, dok slobodnima se otvaraju nove mogućnosti za flert. Više se krećite.

RAK

Današnji dan će biti prekretnica za većinu Rakova. Moguće je da ćete promijeniti posao, preći na bolju poziciju ili jednostavno dobiti povišicu na starom poslu. I u ljubavi će biti “dramatično”. Duge veze mogle bi naprasno da se okončaju. Dnevni horoskop kaže da slobodni prihvataju poziv za izlazak. 

LAV

Finansije su danas u fokusu. Moguća je naplata nekog starog duga ili odliv para zbog iznenadnih kvarova u kući. Dnevni horoskop ima dobre vijesti za slobodne – bezazleni flert bi mogao da preraste u lijepu romansu. Zauzeti uživaju u pažnji. Pojačajte unos vitamina i poboljšajte imunitet.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 3. novembar 2023. predlaže Djevicama da promijene stav na poslu. Šaljete pogrešne signale kolegama, nemojte da se iznenadite kada čujete šta misle o vama. Ukoliko ste duže vrijeme u vezi, danas biste mogli da naiđete na prepreke. Slobodni željni flerta. Zdravlje je dobro. 

VAGA

Vagama se danas osmjehuje dodatna zarada. Bilo da ste odradili neki bonus projekat u okviru firme, bilo neki poslić sa strane, danas bi trebalo da očekujete isplatu. U ljubavi mirno more. Slobodni uživaju u udvaranju, ali ne žele ništa ozbiljno. Dnevni horoskop kaže da povedete računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop će danas obradovati Škorpije. Stižu pohvale na poslu, imate priliku i da uvećete prihode. U ljubavi su sve zvijezde na vašoj strani. Slobodnima će jedna posebna osoba ušetati u život. Zauzeti dobijaju poklon od partnera, nešto što davno priželjkuju. Zdravlje u dobro.

STRIJELAC

Iako tako ne djeluje, vama je konstantno potrebna potvrda da ste u pravu i da dobro radite. Danas poradite na svom samopouzdanju. Dnevni horoskop kaže da će slobodne jedna osoba oboriti s nogu. Očekuje ih veče prepuno uzbuđenja. Zauzete, pak, čeka ozbiljan razgovor sa partnerom.

JARAC

Dnevni horoskop savjetuje Jarčeve da danas zauzdaju jezik. Neko od osoba na položaju bi mogao pogrešno da protumači vaše riječi. Slobodni spremni da odbiju poziv za sastanak, a ne bi trebalo. Zauzeti uživaju u harmoniji. Mogući bolovi u leđima.

VODOLIJA

Dnevni horoskop savjetuje da se ne upuštate u rizične poslove, mogli biste da ostanete bez novca. Poslušajte savjet starijeg kolege. Slobodni ulijeću u strastvenu aferu, povedite računa da nekog ne povredite. Zauzeti nepovjerljivi, opsjeda ih ljubomora. Provjerite krvnu sliku i holesterol.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. novembar 2023. ima dobre vijesti za Ribe. Moguć je neočekivan novčani dobitak i to je vjerovatno riječ o vraćanju duga ili naplati nekog poslića koji ste davno završili. U ljubavi situacija mirna, partner vam ispunjava sve želje. Slobodne Ribe neodoljive suprotnom polu. Nemojte da budete previše gordi. Zdravlje je dobro.  

Izvor: Mondo