Blizanci danas da budu oprezni, Jarac rješava problem koji ga dugo muči

27.01.2024. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 27. januar 2024. godine!

Responsive image

Ovan

Dnevni horoskop za 27. januar 2024. preporučuje Ovnovima da veći dio dana provedu u krugu porodice, među ljudima koji vas najviše vole. Nedjelja za vama je bila iscrpljujuća, potrebna vam je podrška. Potrudite se da se više krećete i redukujete ishranu. 

BIK

Danas je najbolji dan za kuću i sve poslove vezano za dom, kaže dnevni horoskop. Završite obaveze koje već duže vrijeme odlažete, bićete veoma zadovoljni. Slobodni Bikovi dobijaju “poziv iz prošlosti”. Razmislite dobro da li želite ponovo da otvorite ta vrata. Potrebna vam je fizička aktivnost.

BLIZANCI

Dnevni horoskop savjetuje Blizancima da razmisle dobro o tome kako se ophode prema partneru. Niko ne voli da ga “uzimaju zdravo za gotovo”, ovakva nemarnost bi za vas mogla da se završi u suzama. Slobodni u potrazi za avanturom. Napeti ste.

RAK

Danas očekujte probleme u ljubavi, nerazumijevanje sa partnerom, stare nedoumice ponovo iskrsavaju i ponovo sebi postavljate pitanje: da li veza ima budućnost? Odgovor na ovo pitanje nećete dobiti danas, pustite stvari da se slegnu, iskristalisaće vam se šta treba da radite, kaže dnevni horoskop

LAV

Dnevni horoskop kaže Lavovima da bi danas trebalo da budu hrabri i zauzmu se kod partnera za svoje stavove i potrebe. Već duže vrijeme ste u “drugom planu”, sve je podređeno partneru, a kako vrijeme odmiče vi ste sve nesrećniji. Recite glasno šta vam smeta. 

DJEVICA

Dnevni horoskop za 27. januar 2024. ima dobre vijesti za Djevice! U posljednje vrijeme prolazite kroz velike promjene, iscrpljujuće, naporne i teške na svim poljima – i porodično i finansijski, i danas ćete konačno osjetiti olakšanje. Turbulencijama je kraj. Dozvolite sebi da uživate u “novom početku”.  

VAGA

Savršen dan za izlaske, druženje i uživanje sa prijateljima. Ukoliko ste slobodni, postoji velika vjerovatnoća da ćete upoznati nekog zanimljivog na društvenom događaju, kaže dnevni hroskop. Zauzeti bi mogli da organizuju veče društvenih igara, prijaće vam zabava u krugu bliskih prijatelja. 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop savjetuje Škorpije da budu malo oprezniji u ljubavi. Osoba koja vam zaokuplja pažnju krije važnu tajnu, bolje je da što pre “istjerate na čistac” istinu, kasnije će biti teško preći preko nekih stvari. Slobodni u potrazi za flertom. Povedite računa o ishrani.  

STRIJELAC

Subota vam donosi smiraj, spremni ste da “pustite” stvari koje vam neko vrijeme stvaraju nervozu. Ukoliko ste u prilici, provedite dan u prirodi, ili na nekom opuštajućem mjestu. Posvetite se hobijima, čitanju, djelatnostima koja vas opuštaju i “pune vam baterije”, savjetuje dnevni horoskop.  

JARAC

Dnevni horoskop kaže da bi Jarčevi danas trebalo da se pozabave rješavanju finansijskih pitanja. Dobar je dan za papirologiju, ugovore, račune… Slobodni će se naći u nedoumici – da li da prihvate poziv za izlazak od osobe koja šalje “pomiješane signale”. Odvažite se, mogli biste da se prijatno iznenadite.

VODOLIJA

Savjet za Vodolije jeste da se danas pozabave partnerom i problemima u vezi. Ništa se neće riješiti samo od sebe, morate da uložite napor i potrudite se da veza uspe, kaže dnevni horoskop. Slobodne Vodolije dobijaju poziv iz prošlosti. Budite jaki i ne “nasjedajte” na lažna obećanja. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. 

RIBE

Dnevni horoskop za 27. januar 2024. predlaže Ribama da naprave korak u odnosu sa jednim Lavom. U prirodi vam je da ste sumnjičavi, ali ko ne rizikuje… Postoji mogućnost da ćete dobiti zanimljivu ponudu za saradnju, uzmite je u obzir, ali sačekajte radnu nedjelju da donesete konačnu odluku.

Izvor: Mondo