Bikovima energija u padu, Blizancima danas sve ide od ruke

16.04.2024. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 16. april 2024. godine!

BIK

Tokom dana vas očekuje pad koncentracije i motivacije. Potrudite se da u prvoj polovini dana završite obaveze koje imate. Krajem dana očekuje vas zanimljiv poziv na druženje. Slobodni Bikovi imaju šansu kod simpatije!

BLIZANCI

Blizanci, danas je vaš dan! Gdje god da se uputite, biće vam otvorena vrata. Potrudite se da ispoštujete dogovore i ne radite više stvari od jednom, kako vas ne bi shvatili neozbiljno. U ljubavi sve ide po planu. Uživaće i zauzeti i slobodni Blizanci.

RAK

Danas vas stižu neočekivane vijesti. Mogući je poziv iz inostranstva. U glavi vam se motaju planovi za budućnost. Bilo bi dobro da ih već sada stavite na papir. Obratite pažnju na krvni pritisak i unosite više tečnosti.

LAV

Lavovi napreduju na poslu, mogući su dodatni zadaci i obaveze koje ćete sa lakoćom da riješite. Ukoliko imate privatan biznis, iskoristite stare kontakte iz imenika. Zauzeti Lavovi neka pokažu više razumijevanja, oni slobodni dobijaju dugo očekivani poziv.

DJEVICE

Djevicama zvijezde savjetuju da iskoriste informacije koje im dolaze. Slobodne simpatija u isto vrijeme privlači i odbija. Bićete na klackalici. Dobro razmislite šta želite. One u vezi ili braku neka se više fokusiraju na odnos. Prijaće vam da se malo osamite.

VAGA

Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine vam donosi pozitivnu energiju, bićete veseli i šarmiraćete gdje god da se pojavite. Idealan je dan za male promjene koje vas čine srećnim. To može da bude sređivanje doma, dvorišta, automobila… Trudite se da izbjegavate impulsivnu kupovinu.

ŠKORPIJA

Škorpije će danas imati manje probleme sa komunikacijom. Možda ćete reći u brzini ono što zaista ne mislite. Svaki put dobro razmislite koliko vaše riječi mogu da povrijede drugog. Prijaće vam fizička aktivnost ili šetnja u prirodi. Pozovite simpatiju.

STRIJELAC

Danas je savršen dan za planiranje predstojećih događaja ili putovanja. Očekujte kontakte sa autoritetima i starijim osobama. Izvucite maksimalno znanje i savjete od njih. Trebaće vam! U ljubavi imajte više samopouzdanja, ona se nalazi u vama.

JARAC

Danas vas čeka dosta odgovornosti. Moraćete da preuzmete stvari u svoje ruke. Zvijezde vam savjetuju da odluke donosite isključivo hladne glave I kada ste smireni. U ljubavi očekujte manje razočaranja, samo zato što nije po vašem. To nije razlog za paniku…

VODOLIJA

Vodolije su danas u svom svijetu, neće biti raspoložene da rješavaju tuđe probleme. Jasno postavite granice, pogotovo na poslu. Zauzete Vodolije neka budu spremne na kompromis. Jasno stavite do znanja partneru šta želite, a šta vam ne prija. Unosite više vitamina!

RIBE

Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine vam donosi ljude iz prošlosti. Neko će vam se javiti ili poželjeti da vas vidi. Nesuglasice na poslu rješavate uz šoljicu kafe. Slobodne Ribe su željne pažnje, promijenite mjesto. Prijaće vam novi ljudi. One u vezi ili braku rješavaju nedomice koje su se gomilale. Zdravlje dobro!

Izvor: Mondo