Ovnovi danas da “povuku kočnicu”, Vaga neka se spremi za razočaranje

14.11.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 14. novembar 2023. godine!

ovnovi_danas_da_povuku_ko__nicu__vaga_neka_se_spremi_za_razo__aranje196.jpeg

OVAN

Dnevni horoskop za 14. novembar 2023. godine vam savetuje da “povučete kočnicu”. Bićete neraspoloženi, te izbegavajte rasprave na poslu. Procenite kada je pravi trenutak da kažete šta mislite. U ljubavi vam nedostaje razumevanja, budite direktniji prema partneru.

BIK

Između ljubavi i mržnje ima tako malo. Ukoliko ste nedavno završili odnos, ne vraćajte se na staro. Moglo bi da bude gore nego što je bilo. Fokusirajte se više na sebe i obaveze. Mogući su propusti na poslu. Više se krećite i unosite dovoljno vitamina!

BLIZANCI

Danas su vaše ambicije na vrhuncu. Želite toliko toga, ali ne znate kako da ispoljite. Zastanite na tren i dobro razmislite. Možda vam se odgovor krije ispred nosa, vodite se srcem. Slobodni Blizanci su na meti udvarača, dok oni zauzeti žele malo da se osamostale. Više odmarajte!

RAK

Već početkom dana očekujte razdražljivost. Osetićete se ugroženo od stane kolega, ali to nije znak da se povlačite u sebe. Pokažite svima koliko ste sposobni, neko će to da prepozna. Partner previše traži od vas, budite direktni i objasnite mu šta vam smeta.

LAV

Pomalo ste se ulenjili i očekujete da drugi rade posao umesto vas. Pronađite gde se sakrila vaša motivacija. Ne tražite je u drugim osobama, već u vama. Slobodni Lavovi dobijaju više poziva za druženje, na vama je da odredite prioritete. Oni zauzeti raspravljaju o ozbiljnim stvarima sa partnerom.

DEVICA

Rastrzani ste između posla i privatnog života. Pokušajte da vam se problemi iz te dve sfere ne prepliću. Ne iznosite javno privatne tajne, mogao bi neko da iskoristi protiv vas. Mogući je poziv jednog starog prijatelja iz inostranstva. Zvezde vam savetuju da se više aktivirate fizički!

VAGA

Dnevni horoskop za 14. novembar 2023. godine vam donosi malo razočaranje. Ono čemu ste se nadali neće u potpunosti da se ostvari. Budite spremni na plan “B”. Jedna osoba želi da izvuče neke informacije od vas. Klonite se onih koji vas previše zapitkuju. Proverite krvni pritisak!

Danas ste pomalo “na svoju ruku”. Možda je bolje da se ne inatite i poslušate savet starije osobe, to može da bude nejo i iz porodice. Slobodne Škropije su željne da se skrase, dok one zauzete promene u odnosu. Pokušajte vi sami da osvežite odnos i unesete neke novine.

STRELAC

Previše polažete nade u druge, pogotovo na poslu. Uvek imajte na umu da od vas sve zavisi. Ukoliko imate privatan biznis očekuje vas dosta poziva, ali i novih saradnji. Trudite se da izvučete maksimalnu dobit. U ljubavi sve ide svojim tokom, nemojte da prenagljujete.

JARAC

Zvezde vam savetuju da se danas “ne junačite”. Imate preveliku dozu samopuzdanja koja može da ode u pogrešnom smeru, izbegavajte svađe. Obratite pažnju na račune i dokumentaciju. Moguće je da će nešto da vam promakne. Moguće su glavobolje zbog vremena!

VODOLIJA

Poslednje vreme ste nezadovoljni sami sa sobom. Neko vas je razočarao ili ste se previše nade polagali u tu osobe. Zvezde vam savetuju da ne analizirate previše, već da prihvatite svaki događaj kao lekciju. Očekuje vas manji priliv novca. Unosite više tečnosti i vitamina putem hrane!

RIBE

Dnevni horoskop za 14. novembar 2023. godine vam poručuje da više obratite pažnje na rokove kako ne biste se “trkali s vremenom”. Moguća je ponuda za kratko putovanje, dobro se organizujte. Slobodne Ribe ne znaju gde će pre, dok one zauzete nek se više posvete partneru.

Izvor: Mondo