Ovan danas da ne tjera inat, Blizanac na meti osuda

11.02.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 11. februar 2024. godine kaže da nije povoljan dan za poslovne pregovore, bolje ih odložite. Neko stariji ili iskusniji može da vam pomogne u realizaciji vaših planova. Ne tjerajte inat u ljubavnom odnosu, bolje jasno izrazite svoja osjećanja. Dobro se osjećate.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas podsjeća na odgovornost kada su finansije u pitanju. Obratite pažnju na rokove i dobro isplanirajte budžet. Danas možete da očekujete poruke i pozive od osoba sa kojima ste nekada bili bliski. Ljubavna situacija bez većih promjena. Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Danas vam je teško da ostvarite komunikaciju sa saradnicima, prijateljima ili partnerom jer imate osjećaj da vas neprestano kritikuju i osuđuju. Izolujte se i napunite baterije, prijaće vam relaksacija. Iskren razgovor sa partnerom može da ojača vaš odnos. Više spavajte.

RAK

Pregršt obaveza vam donosi tenziju. Sve što radite, djeluje vam previše opterećujuće. Oslonite se na pomoć kolega, biće vam dragocjena. Iznenadni prijedlog partnera za kraće putovanje može da vam otvori nove vidike. Ako ste slobodni, očekujte poziv osobe kojoj se dopadate. Jačajte imunitet.

LAV

Dnevni horoskop za 11. februar 2024. godine vam donosi veliku popularnost. Dobićete mnogo poruka i poziva, prijaće vam činjenica da ste svuda rado viđen gost. Iskoristite harizmu kojom zračite za sticanje novih kontakata. Mogu da doprinesu vašem ličnom rastu i razvoju. Dobro se osjećate.

DJEVICA

Danas ste fokusirani na porodicu, ali razgovor sa nekim od članova može da bude prilično neprijatan. Neke stvari iz prošlosti će se konačno raščistiti. Posao vam trenutno nije fokus, ali možete da dobijete vijesti o novonastalim promjenama. Romantično veče bi vam razbistrilo misli. Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Dnevni horoskop za 11. februar 2024. godine može da donese poteškoće na poslovnom planu već početkom dana, ali ne očajavajte. Sve je u načinu razmišljanja, možda vam je ovo bilo potrebno da biste donijeli odluku da se pokrenete. Partner vam previše udovoljava, ali vaše kritike mogu da naruše odnos. Moguća nesanica.

ŠKORPIJA

Današnji problem može da vam se čini nerješivim, ali uspjećete da ga riješite uz pomoć bliske osobe. Budite istrajni u dokazivanju svojih stavova koje iznosite na poslu. Dobićete nagradu. Posvetite se ljubavnom odnosu ako želite da bude definisan. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Imate osjećaj da vam nedostaje motivacija. Ključ je u dobroj organizaciji, pokušajte da budete disciplinovani. Vrijeme sa partnerom može da vam popravi raspoloženje. Ako ste slobodni, ne ustručavajte se da se upustite u komunikaciju sa nekim putem društvenih mreža. Više spavajte.

JARAC

Nije povoljan dan za podizanje kredita, novčane transakcije ili pozajmice. Danas vam smeta autoritet, skloni ste konfliktu. Obratite pažnju na osobe koje žele da vam pomognu, a koje uporno odbijate. Ljubavna situacija bez većih promjena. Čuvajte se prejedanja.

VODOLIJA

Sve vam ide od ruke! Odličan dan za usavršavanje vještina, dodatnu edukaciju ili kurs. Uživaćete u plodovima rada i možete da se počastite lijepom kupovinom. Zajedničke aktivnosti sa partnerom vam donose novu energiju i želju da unaprijedite odnos. Dobro se osjećate.

RIBE

Dnevni horoskop za 11. februar 2024. godine vas upozorava na osobu koju ste nedavno upoznali. Ne povjeravajte se olako, svoje planove radije sačuvajte za sebe. Novonastala situacija u ljubavi će vas natjerati da se trgnete i razmislite šta zaista želite. Pojačajte unos vitamina.

Izvor: Mondo