Ovan da ne žuri, Vodolije dobijaju poziv, Vaga oprezno s novcem

02.01.2024. - Magazin

Dnevni horoskop za 2. januar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 2. januar 2024. godine savetuje da ne žurite sa planovima. Dajte malo sebi oduška, napravite jasne ciljeve i “bacite se” na posao. Očekuje vas jedan opušten dan u društvu prijatelja. Zadržite prazničnu atmosferu. Mogući je susret sa jednom zanimljivo osobom.

BIK

I dalje sabirate utiske od Nove godine. Ukoliko ste i nešto zabrljali, ne brinite. Danas sve dolazi na svoje! Slobodni Bikovi dobijaju poruku od simpatije, oni zauzeti uživaće u ljubavi i pažnji partnera. Unosite više vitamina i hidrirajte se!

BLIZANCI

Malo vas je stigao umor, ne forsirajte se danas previše. Zvijezde vam savjetuju da se opustite negde izvan grada i gužve, ukoliko imate mogućnosti za to. Slobodni Blizanci dobiće jednu zanimljivu ponudu za druženje, oni zauzeti dodatno će se zbližiti sa partnerom. 

RAK

Danas je vaš dan! Očekuje vas dosta smijeha, druženja i uživanja u sitnicama. Savršen je trenutak da razmislite o planovima za naredne dane. Očekuje vas jedan poziv iz inostranstva. U ljubavi pokažite koliko vam je stalo i dobićete adekvatan odgovor od partnera. Toplije se oblačite!

LAV

Dnevni horoskop za 2. januar 2024. godine vam donosi pravi porodičan dan. Druženje sa porodicom dodatno će vas povezati. Mogući je poziv koji ste dugo čekali, ne pristajte odmah šta god da je u pitanju. Dobro razmislite! Jedite i pijte umjereno.

DJEVICA

Danas ćete poželjeti da stvari postavite na svoje mjesto. Trudite se da ne budete previše navalentni, već iskreno objasnite bliskim ljudima šta želite i osjećate. Ne zaboravite na rokove i obaveze koje morate da završite. U ljubavi sve ide svojim tokom. Aktivirajte se više fizički!

VAGA

Dnevni horoskop za 2. januar 2024. godine kaže da je pravi trenutak da pozovete prijatelje koje ste malo zapostavili. Tu je i povoljna finansijska prilika. Zvijezde vam savjetuju da pametno rasporedite novac kako krajem mjeseca ne biste ostali praznog novčanika.

ŠKORPIJA

Početak dana provešćete u obavezama oko kuće. Moguće je da vam iskrsne neki kvar ili šteta, ali ne brinite. U pravi čas neko vam uskače u pomoć. Slobodne Škorpije imaju priliku da pozovu svoju simpatiju, dok one zauzete uživaju i prave planove sa partnerom.

STRIJELAC

Danas bi jedna pogrešna riječ prema bliskim ljudima mogla da vas “košta”. Trudite se da na lijep način objasnite šta vam smeta. Slobodni Strijelčevi upoznaju jednu skladnu osobu iz kruga prijatelja, dok oni zauzeti rješavaju nesuglasice sa partnerom. Više se krećite!

JARAC

Dnevni horoskop za 2. januar 2024. godine savjetuje da poslušate signale koje vam organizam šalje. Budite umjereni u hrani i piću. Manja napetost u kući, važno je da ne skrivate od bližnjih kako se osjećate. U ljubavi sve ide onako kako ste zamislili.

VODOLIJA

Očekuje vas poziv starog prijatelja što će uticati na vaše raspoloženje. U drugoj polovini dana spremni ste za akciju. Lijepo se sredite i nabacite osmijeh. Slobodne Vodolije šarmiraju svkog koga požele, dok one zauzete poželeće malo slobode. Objasnite partneru šta vam smeta!

RIBE

Dnevni horoskop za 2. januar 2024. godine vam donosi nove šanse za napredak. Neko će vam ponuditi saradnju. Zašto da ne? Ako se podara sa vašim ambicijama, prijaće vam. Slobodne Ribe planiraju da osvoje jednu osobu, dok one zauzete konačno priznaju svoju ljubav partneru.

Izvor: Mondo